Planlæg intelligente synergier af automatisering og lys med BIM-portalen fra ESYLUX

I løbet af få år er Building Information Modeling (BIM) blevet uomgængelig inden for digitalisering af byggebranchen. Den digitale proces samler alle planlægningsrelevante oplysninger om et projekt og gør således byggeriet mere effektivt og prisbilligt. Rådgivere og arkitekter, der anvender intelligente automatiserings- og lysløsninger fra ESYLUX, drager nu også fordel af den nye BIM-portal.

 

BIM_portal_ESYLUX
BIM_portal_ESYLUX

Over 20 BIM-specifikke udgangsformater

BIM-portalen har du adgang til alle 2D- og 3D-CAD-produktdata fra hele ESYLUX-sortimentet, opdelt i automatisering til indendørs og udendørs områder, belysning til indendørs og udendørs brug og tilbehør. I den forbindelse kan du vælge mellem mere end 20 BIM-specifikke udgangsformater og alle tilhørende versioner. For eksempel til REVIT, ARCHICAD, VECTORWORKS, BENTLEY, SPIRIT eller udskiftningsformatet IFC. For at opnå en højere detaljeringsgrad optimeres alle produktmodeller også løbende til LOD 350.

 

PDF-datablad til dokumentation

Brugerne kan finde BIM-portalen i serviceområdet på ESYLUX-hjemmesiden. En samlefunktion gør det muligt at downloade på tværs af produkter efter behov. Derudover er det muligt at eksportere et datablad som PDF-dokument til dokumentationsformål. Alternativt kan de enkelte komponenters BIM-data hentes frem i produktområdet på hjemmesiden. Nu vil man desuden kunne søge efter og finde ESYLUX-produktdata i andre BIM-portaler: Disse produktdata er fra nu af også til rådighed på næsten 100 eksterne portaler.

https://www.esylux.dk/