Sorte sensorer for et moderne look

12 nye varianter af sensorteknologi i de nyeste farver

I alt 12 nye versioner af tilstedeværelses- og bevægelsessensorer er nu udstyret med et sort cover, som omgiver sensorens linse og danner en lufttæt forsegling mod loftet. Disse varianter omfatter DALI-2 APC og DALI-2 BMS tilstedeværelsessensorer fra serien COMPACT.

APC-tilstedeværelsessensorerne giver decentral styring af op til 16 lysgrupper i flere rum af gangen ved hjælp af en integreret styreenhed, strømforsyning og fire230 V afbryderindgange. BMS-tilstedeværelsessensorerne giver vigtig information fra alle områder via integreret tilstedeværelses- og lyssensorteknologi samt to 230 V afbryderindgange.

 

DALI-2 og KNX tilstedeværelsessensorer med sort cover 

Det nye sortiment omfatter også tænd/sluk via tilstedeværelses- og bevægelsessensorer fra serien COMPACT med samlede registreringsrækkevidder på 8 eller 24 meter i diameter samt KNX tilstedeværelsessensorer med tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering. Desuden er der også et 2-kanals lysreguleringssystem med offset, som omfatter en HVAC-udgang og to afbryderindgange. Kobling via tilstedeværelses- og bevægelsessensorer fra den elegante FLAT-serie afrunder de nye design. Disse sensorer fås desuden i LARGE-varianter.

Sorte sensorer i COMPACT-serien

Sorte sensorer i FLAT-serien

For mere info om ESYLUX produkter klik her