Plug-and-play belysningssystemer – klar til installation: Nye Quadro-sæt fra ESYLUX

Med en ny generation af Quadro-sæt præsenterer ESYLUX belysningssystemer, der er klar til installation med ESYLUX Light Control (ELC) styreteknologi, til rum på op til ca. 20 m2.

Ud over en ELC-tilstedeværelsessensor og plug-and-play-ledningsføring omfatter sættene den nye ELC SMARTDRIVER-2-styreenhed og fire ELC-systemarmaturer fra CELINE-2 serien. Sættene tilbydes i versioner med energieffektivt døgnrytmelys Human Centric Lighting eller med tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering.

Belysningssystemer med ESYLUX Light Control (ELC) kan grupperes, skaleres og netværktilsluttes via plug-and-play som en PELV installation: Dette giver en tidsbesparelse på op til 60 %. Med Quadro-sæt tilbydes belysningssystemer, der er klar til installation, til rum på op til ca. 20 m2. ESYLUX har nu optimeret adskillige komponenter i sættene.

DALI DT8-driver til yderligere regulerbar belysning
Afhængigt af versionen giver Quadro-sættene tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering med 4000 K eller energieffektivt Human Centric Lighting med 2700 – 6500 K.

Hvert sæt indeholder fire ELC-systemarmaturer, en ELC-tilstedeværelsessensor, plug-and-play-ledningsføring og nu også den nye ELC SMARTDRIVER-2-styreenhed. Derfor kan Tunable White-armaturer med DALI DT8-drivere nu integreres i varianterne med Human Centric Lighting for at give yderligere belysning, og de kan styres parallelt med hovedbelysningen. Indtil nu har dette været muligt med dæmpbare DALI-armaturer med en fast lysfarve.

Tilslutningsmetode muliggør problemfri skalering og netværkstilslutning
Andre tekniske forbedringer af styreenheden vedrører monteringen.

Grupper kan nu skaleres eller netværkstilsluttes via andre plug-and-play-stik for at undgå forvirring. SMARTDRIVER-2 kan også registrere, om der er tilstrækkelig strømforsyning til anlægget, og slår automatisk DALI-bussens strømforsyning til eller fra efter behov. Det betydeligt slankere hus har desuden fleksible monteringsfødder.

De fire 600×600 mm systemarmaturer i de nye Quadro-sæt kommer fra CELINE-2-serien, som også er blevet videreudviklet.

Lysstyrke og lysudbytte når nu op til 4600 lm og 139 lm/W. Samtidig sikrer den reducerede vægt og belysningsarmaturernes lavere konstruktionshøjde en mindre belastning og nemmere montering. Armaturernes RJ45-stik til plug-and-play-tilslutning til styreenheden er nu fastgjort til bevægelige og tilsvarende fleksible kabler på siden af kabinettet.

https://www.esylux.dk/