Energibesparende sensorteknologi er nu endnu nemmere at bruge: ESYLUX-tilstedeværelsessensorer til loftsmontering

Det er vigtigere end nogensinde før at spare energi, og derfor bør kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsinstitutioner i god tid opgradere til moderne LED-belysning og til et sensorbaseret, behovsafhængigt belysningsstyringssystem. For at gøre denne proces nemmere har producenten ESYLUX udvidet sin portefølje af tilstedeværelses- og bevægelsessensorer til at omfatte en lang række nye varianter.

 

21 sensorvarianter til ON/OFF, KNX, DALI og DALI-2

Der er i alt 21 sensorer, som alle er velkendte og gennemprøvede enheder. De tidligere varianter var kun beregnet til planmontering og kunne kun installeres via andre metoder og køb af relevant tilbehør. ESYLUX har udviklet nye varianter af disse sensorer med henblik på både at forenkle bestillingsprocessen ved kun at bruge ét varenummer og at forenkle selve monteringen. Disse nye varianter har et monteringsbeslag med fjederclips som standard og er derfor klargjort til loftsmontering. Der medfølger også en støvbeskyttet bagdåse.

 

De nye sensorer fås i den prisvenlige BASIC-serie, den alsidige COMPACT-serie samt designserien FLAT og tilbyder versioner til forskellige styringsteknologier. Disse spænder fra simpel TÆND/SLUK-funktion til tilstedeværelses- og dagslysafhængig regulering med KNX, DALI eller DALI-2. DUO DALI-tilstedeværelsessensorer fra COMPACT-serien, med zoneregulering af to lyskanaler og mulighed for orienteringslys, fås nu også i en loftmonteret version.

 

ESYLUX_tilstedeværelsessensorer