Funktionelt design, svævende lys: SVENJA-loftslamper fra ESYLUX

Fællesarealer som foyerer, auditorier, pauserum, opholdsstuer og kantiner kræver æstetisk tiltalende belysningsløsninger og frem for alt fremragende energieffektivitet. For at opfylde alle disse behov har ESYLUX udviklet SVENJA-serien med LED-loftslamper, som kan kombineres med virksomhedens eget intelligente kontrolsystem for at reducere lampernes energiforbrug.

 

Runde, flade LED-loftslamper i tre forskellige størrelser

De runde, flade SVENJA-loftslamper har et pulverlakeret aluminiumshus og fås med en diameter på 450, 600 og 900 mm. Lamperne udsender 35 % indirekte lys, som skaber en fantastisk stemning i rummet og får det til at se ud, som om de udvendigt monterede lamper svæver lige under loftet. Alternativt gør de valgfri pendelsæt med pendelstang og wire det muligt at have lamperne hængende fra loftet. Den omfattende baggrundsbelyste indretning af LED’erne og de specialdesignede linser sikrer en homogen lyskilde uden blænding og lang LED-levetid. Lamperne har et lysudbytte på op til 122 lm/W.

 

ON/OFF-varianter og DALI-2-modeller til konstantlysregulering

Ud over de varianter, der er designet til nem betjening af tænd/sluk, tilbyder serien også lamper med DALI-2-certificerede driftsenheder på tværs af alle tre tilgængelige størrelser. DALI-2-branchestandarden tilbyder driftskompatibilitet på tværs af producenter, så lamperne kan integreres i et centralt bygningsstyringssystem eller kombineres med decentrale APC-tilstedeværelsessensorer i flere rum fra ESYLUX til DALI-2. Den tilstedeværelses- og dagslysafhængige konstantlysregulering, som fås gennem APC-tilstedeværelsessensorerne, reducerer lampernes energiforbrug til et minimum.

 

Lamperne har et modulært design bestående af to hovedkomponenter – driverboksen og armaturhuset. Dette design gør det betydeligt nemmere at montere lamperne på overfladen af loftet. Driverboksen installeres og tilsluttes først, og derefter forbindes armaturhuset til boksen ved hjælp af den elektriske plugin-tilslutning og tryklåssystemet. Der anvendes to faldsikringstråde til at fastgøre armaturhuset. I modsætning til de fleste lamper behøver armaturhuset ikke at blive åbnet på noget tidspunkt. Det betyder, at versionerne på 450 mm og 600 mm i diameter kan installeres af bare én person.

https://www.esylux.dk/soeg/produkter?tx_kesearch_pi1%5Bsword%5D=svenja