Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX på Light + Building 2024

Kompleksitet gjort enkelt: Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX 

ESYLUX præsenterer en række innovationer inden for intelligent automatisering og belysningsløsninger på Light + Building 2024. Disse innovationer omfatter COMPACT APC20-tilstedeværelsessensor med integreret DALI-2-styreenhed, som muliggør lysstyring i flere rum og nu også med tidsfunktioner. Belysningssystemer med ESYLUX Light Control og plug-and-play-installation præsenteres med avancerede og optimerede styreenheder og loftsarmaturer. Tilstedeværelses- og bevægelsessensorerne fra den nye BASIC EXPRESS-serie sikrer en hurtig og energieffektiv automatisering.

Når man vil modernisere sin bygning på en energieffektiv måde,ved hjælp af intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, står man ofte over for komplekse krav. ESYLUX ønsker derfor at muliggøre enkel implementering og vil præsentere nye eksempler på dette på Light + Building 2024.

DALI-2-styring i flere rum, nu også med tidsfunktioner
APC-tilstedeværelsessensorer fra ESYLUX giver mulighed for styring i flere rum af gang af op til 16 grupper takket være en integreret DALI-2-styreenhed, der nemt konfigureres via smartphone og ESY-App. ESYLUX introducerer nu et avanceret specifikationsniveau med COMPACT APC20. I denne model udvides funktionerne til at omfatte tidsfunktioner, nabostyring, centrale funktioner og automatisk slukning af DALI-driftsenheder for at reducere standby-forbruget. På messen vil ESYLUX også præsentere et koncept for tilslutning af APC-sensorer til
gulv- og bygningsomfattende styring samt en separat DALI-2-styreenhed til installation i lofter eller DINskinner.

En optimeret plug-and-play-belysningsløsning til at imødekomme manglen på uddannet personale
Belysningssystemer med ESYLUX Light Control muliggør øjeblikkelig idriftsættelse uden behov for programmering, selv for Tunable White-installationer, og giver en løsning til de perioder, hvor der er mangel på uddannet personale. Dette skyldes, at armaturerne kan sluttes til den centrale forsynings- og styreenhed for hvert rum via plugin-tilslutning i SELV-området og desuden kan grupperes, skaleres og netværkstilsluttes i SELV-området. På Light + Building vil ESYLUX præsentere den forbedrede SMARTDRIVER-2-styreenhed og de forbedrede CELINE-2-loftsarmaturer. En ny version af SMARTDRIVER-2 med KNX-modul muliggør problemfri integration i KNX-bygningsautomatiseringssystemer uden behov for en gateway.

En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på
Tilstedeværelses- og bevægelsessensorerne i den nye BASIC EXPRESS-serie er en nem måde at komme i gang med behovsbaseret lysstyring på. Sensorerne tilbyder hurtig indbygning i loft uden tilbehør og et diskret udseende på grund af installation i niveau med loftet, hvilket forbedrer energieffektiviteten og komforten selv i bygningsområder, hvor simpel funktionalitet er tilstrækkeligt.
Besøgende på Light + Building 2024 kan forvente en messetilstedeværelse med en velkendt, klar struktur. Løsningsportalerne giver tydelige eksempler på anvendelse i kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsinstitutioner – f.eks. kontorlandskaber, klasseværelser og pauserum. ESYLUX-standen vil være placeret i hal 11.1, standnummer D95.

https://www.esylux.dk/