Udendørs LED lamper til individuelle, intelligente koncepter – ALVA-serien fra ESYLUX

ESYLUX præsenterer en serie inden for udendørs belysning i trykstøbt aluminium med mulighed for integreret bevægelsessensor og individuelle opsætninger takket være den intelligente DALI -automatisering. ALVA-serien er et lysende eksempel på den moderne og solide udførelse af en udendørs belysning. Kabinetterne er pulverlakerede for at få en lotuseffekt, der gør dem særlig smudsafvisende og beskytter mod graffiti. Talrige detaljer sørger for forskellige æstetiske og funktionelle optimeringer af lamperne. Med ALVA-serien understreger vi, at æstetisk design og den højeste lyskvalitet, også på udendørsområdet, lader sig forene.

Pullerter til individuelt, behovsorienteret belysning med DALI
Særligt pullerterne i ALVA-serien repræsenterer i den forbindelse en ny kvalitet. De fås med normal koblingsdrift, men også i et design med en integreret, elektronisk DALI-forkoblingsenhed. “Brugeren får således også i udendørsområdet mulighed for at integrere belysningen i overordnede lysstyringssystemer og derved skabe individuelle lysscener og -stemninger”, siger produktchef Thorsten Pieper. Derudover kan lamperne på deres højeste konfigurationsniveau – med integrerede bevægelsessensorer og indbygget DALI kontakt – automatiseres enkeltvist eller behovsorienteret i et netværk med andre lamper og er samtidig udstyret med en orienteringslys- og dæmpningsrelæfunktion. Pullerterne tilbydes med glasklare eller opale skærme, hvorved strålevinklen på 360 grader kan begrænses fleksibelt med en skærmafdækning.

Fleksible væglamper og up-/downlight-udgaven giver effektfuld belysning
Anden del af serien: Væglamperne, der ligeledes fås med simpel koblingsdrift eller med integreret bevægelsessensor og dertil hørende orienteringslys- og dæmpningsrelæfunktion. For at give brugeren mulighed for at ændre lysstyrke og driftstilstand manuelt, har alle lamper af denne type en kontaktindgang. Alternativt kan de også monteres på væggen eller i loftet og anvendes som stibelysning. Til bygningsfacader lancerer ESYLUX derudover nye uplights/downlights. De fuldender serien og skaber med deres op- og nedadrettede stråler ikke blot en særlig lyseffekt på ydervæggen. Glasset på up-/downlights og væglamperne er forsynet med opale skærme.

Selvrensende egenskaber og høj lyskvalitet
For bedst muligt at beskytte lamperne i hele serien har ESYLUX anbragt dem i robuste aluminiumkabinetter med kapslings- og beskyttelsesklasserne IP 65 og IK 09. Kabinetterne fås i hvid eller antracit, og de integrerede bevægelsessensorer, der fås som ekstraudstyr, er tilpasset den pågældende farve. Derudover er kabinetterne pulverbehandlede, hvilket giver særlige smudsafvisende og selvrensende egenskaber. Seriens lyskvalitet er frem for alt baseret på LED’ernes energieffektivitet: ESYLUX tilbyder hele serien i 3000 eller 4000 kelvin – ved en konstant høj farvekonsistens, der ligger inden for en tretrins MacAdam-ellipse. Gode værdier iht. farvegengivelsesindekset CRI og farvekvalitetsskalaen CQS (Color Quality Scale) sikrer omgivelsernes naturlige fremtræden. Samtidig er LED’ernes forventede lange levetid på 50.000 timer (LM80B10) med til at sikre serien langtidsholdbarhed.

alva%20pollerleuchte