NYE ESYLUX LED-projektører med integreret sensor

ESYLUX præsenterer nye udførelser af sine SUN LED-projektører med integreret bevægelses- og lyssensor. Brugeren får en både modstandsdygtig og intelligent løsning, der automatisk sørger for den optimale lysstyrke på facader, parkeringspladser og andre udendørs områder og oven i købet er energieffektiv.

Bygherrer og bygningsadministratorer er for længst begyndt at anvende intelligente og energieffektive LED-løsninger til deres udendørs belysning. Bevægelses- og lyssensorer forlænger lyskildens reelle levetid, og muligheden for at dreje bevægelsessensoren både vandret og lodret i forhold til omgivelserne samt ADF-monteringsbøjlen fra ESYLUX gør projektøren fleksibel at anvende. Efter behov kan flere lamper kombineres på en intelligent måde.

En automatiseringsløsning med lang levetid – bl.a. takket være nulgennemgangskobling
Det er også en af grundene til, at ESYLUX har udviklet nye udførelser af sine projektører SUN-serien, der er udstyret med integreret bevægelsessensor. Projektørernes detekteringsområde er 160 grader, og rækkevidden er 12 meter i diameter. Det er først ved en behovsorienteret indkobling, at den nominelle driftsvarighed på 50.000 timer (LM80B50) udnyttes fuldt ud. Bevægelses-sensoren arbejder desuden med en skånsom nulgennemgangskobling, der sikrer, at sensorens eget relæ også har lang levetid.

Modstandsdygtig udførelse, der er nem at montere
Den rummelige samledåse med lettilgængelige klemmer giver nemt mulighed for en gennemgående forbindelse ved behov. På denne måde kan der både etableres en parallelkobling af flere projektører samt en intelligent master-/slave-kobling, hvor en projektør med integreret sensor kan indkoble op til ni af seriens standardudførelser afhængigt af bevægelse. Efter behov kan der opnås en fleksibel montering af projektørerne på både vægge og ind- eller udvendige hjørner ved hjælp af ADF-monteringsvinklen fra ESYLUX.

De hvide eller sorte kabinetter er fremstillet af robust trykstøbt aluminium, og de udvendige skruer i rustfrit stål sørger for, at projektøren sidder stabilt fast. Brugeren får en optimal tætning med kapslingsklassen IP 65 og en temperaturbestandighed ved mellem -25 °C til +40 °C. AFL SUN-projektørerne fås i varianter med et effektforbrug på 10, 30 eller 50 watt (i to kabinetstørrelser) og en lysfarve på enten 3000 eller 5000 kelvin.

https://www.esylux.com/da/dk/k/lys/projektorer/ofl_sun/