Ny ergonomisk håndprojektør fra ESYLUX

Med SLP-2-serien præsenterer ESYLUX en ny multifunktions håndprojektør til indendørs brug eller til udrykningskøretøjer. Det ergonomiske greb er justeret i bevægelses- og lysretningen og gør håndteringen lettere, når den holdes i hånden. Flere driftstilstande, et vipbart projektørhoved og alternative monteringsmuligheder sikrer fleksibel anvendelse.

Anvend som pålidelig hjælp indendørs eller som konstant ledsager i udrykningskøretøjer: Hvis lyset ikke er tilstrækkeligt, eller hvis det pludselig svigter, er en solid håndprojektør guld værd. Til dette formål har ESYLUX, med SLP-2, udviklet en ny multifunktions-håndprojektør og forbedret den på flere måder sammenlignet med den tidligere model.

Greb justeret i bevægelses- og lysretning

Det ergonomiske greb på SLP-2 er justeret langs med bevægelses- og lysretningen. Når den holdes i hånden, peger den altid i den rigtige retning og letter håndteringen. Under grebet på projektørhovedet sidder både opladningsindikatoren til det vedligeholdelsesfrie litiumionbatteri med en effekt på 7,4 V/2200 mAh og en trykknap til valg af driftstilstand. Ved at trykke flere gange kan brugeren her tænde og slukke og vælge mellem 4 timers arbejdslys, 8 timers konstantlys eller 8 timers blinklys.

I tilfælde af strømsvigt tænder SLP-2’s nødbelysningsfunktion automatisk den sidst indstillede driftstilstand, når blot håndprojektøren er sat i opladeren og er tilsluttet 230 V strømforsyning. Opladeren kan monteres direkte på væggen, og projektørhovedet kan vippes op til 90° bagud. Et vægbeslag (valgfrit tilbehør) muliggør desuden stående montering på væg. Lampehovedets hældningsvinkel fremad er f.eks. op til 30°, så det kan lyse nedad, mens det er i brug.

Stabil montering på udrykningskøretøjer

SLP-2 er også velegnet til brug i køretøjer. IP54 beskytter den mod stænkvand, og opladeren kan monteres direkte på køretøjets gulv eller med vægholderen på køretøjets væg. Håndprojektøren går i hak i opladeren og løsner sig således ikke ved vibrationer. Der medfølger et tilslutningskabel til 12 V DC køretøjsstikdåser samt en orange diffuser-plade, der sidder fast på bagsiden med en clips – til anvendelse af SLP-2 som havariblinklygte efter et uheld.

Håndprojektørens højde er 26 cm. High-Power-LED fra CREE med 6200 K, 235 lm og et effektforbrug på 3 W sikrer energieffektiv lysstyrke.

https://www.esylux.dk/produkter/belysning-indendoersomraader/haandprojektoer/slp-2/en10050015