Multitalentet til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX

Fjernstyringen af enheder via app og Bluetooth hører i dag for længst til standarden mange steder. Det samme gør sig gældende for de intelligente automatiserings- og lysløsninger fra ESYLUX ved hjælp af ESY-Pen: En multifunktionel all-in-one-enhed, der gør ibrugtagning, lysmåling, fjernbetjening og projektadministration nemt.

 

Brofunktion giver enkel konfiguration og projektadministration
Med sin brofunktion åbner ESY-Pen op for direkte kommunikation mellem mobile enheder og tilstedeværelsessensorer hhv. lyssystemer fra ESYLUX. På den måde kan man med ESY-appen nemt og bekvemt konfigurere og tage installerede anlæg i brug. Silikonespidsen på ESY-Pen viser sig her at være praktisk, da den også kan anvendes som stylus pen til touch-overfladerne på mobile enheder.

 

Sammen med appen gøres ESY-Pen desuden til mobil projektadministrator. Konfigurationer af hele projekter kan gemmes med appen og senere hentes igen – for op til 64 rum pr. etage. Det skaber ikke bare mere overblik, men gør det også nemt at overføre gemte parametre til lignende produkter eller rum.  Derudover kan projektfilen for eksempel anvendes som beskrivelse af de tekniske specifikationer. Til det formål kan man eksportere en projektbeskrivelse som PDF-dokument.

 

Enkel fjernstyring på arbejdspladsen
Ved hjælp af tre knapper på kabinettet kan slutbrugeren desuden anvende ESY-Pen i sin ladestation som fjernbetjening. Alt efter den valgte type af sensor kan lyset tændes, slukkes og dæmpes med pennen. Lysfarven kan efter ønske desuden ændres for ELC-lysløsninger, der har den energieffektive Human Centric Lighting med SymbiLogic fra ESYLUX. I anlæg med indkodede opsætninger kan disse ligeledes aktiveres med tasterne.

 

ESY-Pen afløser universal-fjernbetjeningen fra ESYLUX og er bagudkompatibel med alle aktuelt tilgængelige tilstedeværelses- og bevægelsessensorer fra. Den er tvingende nødvendig for kunne anvende fremtidige sensorer. Den lades op via ladestationen med USB og viser den aktuelle ladetilstand. ESY-appen er gratis.

 

 https://www.esylux.dk/esy-pen/