Med nyt design og en ekstra stand: ESYLUX på Light + Building 2018

ESYLUX har fokus på intelligente automatiserings- og belysningsløsninger til kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsfaciliteter. For at vise samspillet mellem automatisering og belysning og fordelene herved på en mere enkel, anskuelig og levende måde, har ESYLUX, som en del af en helt ny kommunikationstilgang, en ny messestand på Light + Building 2018.

Nyt messekoncept med løsningseksempler
Hovedstanden i området ”Elektroteknik” er helt ny og har en tydelig adskillelse mellem velkomst- og udstillingsområder. I de sidstnævnte områder udstilles der som sædvanligt produkter, som du kan tage og føle på. Produkterne er placeret i en ny opstilling, der giver en fuld oversigt over alle serier/produkter inden for belysning og automatisering – både til inden- og udendørsområder – og tydeliggør synergien mellem disse. Derudover er der som noget nyt konkrete eksempler på løsninger til forskellige typer rum og arbejdspladser, som viser koncepter fra enkeltkontorer til større rum, hvor automatisering og belysning arbejder perfekt sammen.

Ud over en hovedstand har ESYLUX for første gang en stand i messeområdet Belysning, og de besøgende kan glæde sig til interessante produktinnovationer. Et højdepunkt er ESYLUX Light Control, ESYLUX styringsteknologi til effektive belysningssystemer. På messen præsenteres forskellige varianter af systemstyreenheden, som giver mulighed for en nem installation via plug-and-play og en hurtig modernisering – også i drift. Desuden præsenterer ESYLUX for første gang en tilstedeværelsessensor til den nye standard DALI 2 og ESY Pen: En ny, Bluetooth-kompatibel all-in-one-enhed til nem idriftsættelse, fjernbetjening, lysmåling og projektering.

Du finder ESYLUX-hovedstanden i hal 11.1, stand D32, og standen i messeområdet belysning i hal 3.1, stand D95.

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html