ESYLUX præsenterer ESYWORLD

Synergien af lys og automatisering – nu i magasin: ESYLUX præsenterer ESYWORLD

September 2017. ESYLUX præsenterer nu aktuelle emner og baggrundsviden om lys og automatisering i magasinet ESYWORLD. Den første udgave har bl.a. fokus på SymbiLogic – ESYLUX-teknologien med energieffektiv Human Centric Lighting.

Interviews, referencer og teknologi – et kundemagasin er et af de bedste medier til at give indblik i de mange emner relateret til en virksomheds løsningsportefølje. Hos ESYLUX, producent af intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, får du nu alle disse oplysninger med ESYWORLD.

Fokus på SymbiLogic Technology
Det eksklusive magasin kombinerer flotte billeder og informative artikler på næsten 40 sider i seks underkategorier i den første udgave. Der er fokus på SymbiLogic Technology fra ESYLUX, som med en intelligent sensorstyring giver et biologisk effektivt lys – også Human Centric Lighting – med særlig høj energieffektivitet. ESYWORLD viser også, hvordan ESYLUX belysningssystemer anvendes med SymbiLogic i praksis.

“ESYWORLD præsenterer fordelene ved synergien af lys og automatisering og viser, hvordan den kan øge både livskvalitet og energieffektivitet,” forklarer Anne Spielberg, international marketingchef hos ESYLUX.

Magasinet kan nu downloades som PDF-dokument eller alternativt bestilles i en trykt udgave via hjemmesiden

https://www.esylux.com/da/dk/