ESYLUX DALI-pullert fra serien ALVA med integreret sensorstyring

ESYLUX udvider ALVA-serien med slanke LED-pullerter med integreret DALI-bevægelsessensor som ekstraudstyr. De har en diameter på 100 mm og kan med bevægelsessensorer styre en pullert gruppe, afhængigt af bevægelse og dagslys, og i perioder uden bevægelse, blot aktiverer et dæmpet orienteringslys. Det robuste aluminiumskabinet er tilpasset det danske klima og som på resten af serien, er det smudsafvisende og beskyttet mod saltholdig havluft.

Energieffektiv, tryghedsskabende, behjælpelig i forhold til orientering og har et stilfuldt design – det er, ud over en robust konstruktion, de vigtigste opgaver for moderne udendørs belysning. For at kunne tilbyde en særligt elegant mulighed supplerer ESYLUX nu ALVA-serien med et slankt pullertdesign med integreret DALI-bevægelsessensor som ekstraudstyr.

 

Styring af en pullertgruppe via DALI-broadcast

Diameteren er 100 mm, højden er 700 mm. Med bevægelsessensor kan du styre en hel pullert gruppe bevægelses- og dagslysafhængigt i broadcast-funktion, f.eks. DALI-pullerter uden sensorer. Yderligere pullerter med bevægelsessensor kan ligeledes integreres i en gruppe, hvorved de kan reagere på bevægelser i forskellige områder. Med et valgfri ekstra DALI-relæ fra ESYLUX kan bevægelsessensoren også bruges til on/off 230 V-lamper.

 

Valgfrit orienteringslys

Styringen af en gruppe sker via DALI-broadcast. I skumringsrelætilstand kan bevægelsessensoren tænde grupperne skiftevis, når dagslyset ændres hen over året, også uafhængigt af bevægelse. I perioder uden bevægelse kan sensoren desuden aktivere et dæmpet orienteringslys så området fremstår oplyst og samtidig øger trygheden. Sensoren er driftsklar med det samme vha. fabriksindstillingerne og kan derefter konfigureres individuelt med fjernbetjeningen PDI DALI eller med ESY-Pen og ESY-App.

 

Den nye ALVA-pullertbelysning fås i antracitfarver, i enten 3000 K eller 4000 K, samt med opal eller transparent afskærmning. Vandalklassen er IK10 uden sensor og IK09 med sensor, kapslingsklasse IP65, overfladen er pulverbehandlet og beskyttet mod saltholdig havluft. De kan også tåle kemiske opløsningsmidler, hvilket betyder, at graffiti og anden hårdnakket snavs let kan fjernes.

https://www.esylux.dk/produkter/belysning-udendoersomraader/pullertbelysning