Flash Light Group A/S

Bright opruster på projektsalg med ny samarbejdsaftale med Sylvania

 

Sylvania sortiment

Samarbejdsaftalen mellem Bright og Sylvania sikrer adgang til Sylvanias store sortiment af armaturer og lysstyring, der bliver stadigt vigtigere på projektmarkedet i fremtiden. Sylvania har i mange år sat standarderne inden for LED-lys og lysstyring, og det gør man stadig. For Bright betyder samarbejdet, at man kommer til at stå stærkere i konkurrencen på de større projekter, hvor det både kræver et stort sortiment af armaturer, hurtig levering og de bedste løsninger inden for lysstyring.

For Lighting Designer, Martin Calstrup, gør aftalen med Sylvania det lettere at byde ind på større projekter med totalløsninger. ”Samarbejdet blåstempler det, vi arbejder med hos Bright. Når Sylvania laver en aftale med os, er det fordi, de kan lide den måde, vi tænker og arbejder med lys på, og som flugter godt med deres løsninger.”

Ifølge Martin Calstrup passer Sylvanias sortimentet godt til det danske projektmarked. ”Sylvania har løsninger i alle kvaliteter og prisklasser, der passer godt til danske forhold. De har nogle af de bedste armaturer til alt fra svinestalden til lagerhallen og kontordomicilet med løsninger til alt fra kopirum til direktionslokaler. Sammen med vores eget Bright udvalg, kan vi helt enkelt byde ind på nogle projekter, som vi ikke havde muskler til før,” forklarer Martin Calstrup, der glæder sig over at kunne arbejde med Concord, der er et ikon inden for arkitekturbelysning.

Samarbejdet bliver også en fordel for el-installatørerne

Hos Sylvania fortæller Manager Jesper Tymm Andersen, at man glæder sig til samarbejdet. ”Vi ser Bright som en naturlig samarbejdspartner for os med deres rådgivningsdel og beregning af lys- og energiforbrug for at skabe det bedste lys på projektmarkedet. Vi tror, at Bright har kapaciteten og det niveau, der skal til for at promovere og sælge fremtidens LED-løsninger samt ikke mindst vores nye lysstyring, SylSmart, der via et avanceret selvlæringssystem vil øge komforten og mindske energiforbruget helt automatisk fremover”, fortæller Jesper Tymm Andersen.

Hos Bright understreger man, at samarbejdet også er en fordel for de elinstallatører, man samarbejder med. ”De vil opleve, at de kan få de mest almindelige armaturer i løbet af en uge. I løbet af kort tid, vil vi også være lagerførende med de mest populære Sylvania armaturer og lysstyringssystemer, så de kan hente dem direkte hos os i Karlslunde, forklarer Mette Stilling Tarnø, adm. direktør i Bright.

For flere oplysninger, kontakt venligst Bright

Martin Calstrup, Markedschef og Lighting Designer

Tlf. 4616 1672

Mail: mac@flashlightgroup.dk