Biologisk effektivt lys til standardkontorer – CELINE Quadro-sættene

Med CELINE Quadro-sættene præsenterer ESYLUX en systemløsning til intelligent arbejdsbelysning, der forbinder armaturer, sensor og styreenhed modulært med hinanden. Hermed tilbydes ESYLUX Light Control (ELC) for første gang separat (i NOVA-serien er ELC integreret i masterarmaturerne). Funktionaliteten fra en klassisk lysregulering med tilstedeværelsessensor og konstant lysregulering til det biologiske effektive lys med SymbiLogic Technology forbliver den samme – ligesom installationen er med plug-and-play.

Nedsænkede systemlofter giver mange forskellige indretnings- og placeringsmuligheder. For at kunne imødekomme el-installatørers og lysdesigners ønsker samt forbrugernes smag, præsenterer ESYLUX nu Quadro-sættene i CELINE-serien til en intelligent belysning.

Systemløsning med intelligent lysstyring
Denne systemløsning kombinerer LED-loftsarmaturer med fuld belysningsflade med en separat PIR- og lyssensor og en separat ESYLUX Light Control (ELC). Loftsarmaturerne passer til de typiske modulmål for nedsænkede lofter på 600 x 600, og de kan forbindes med ELC-enheden via plug-and-play. Denne enhed indeholder spændingsforsyningen til alle systemarmaturerne og muliggør en dagslys- og tilstedeværelsesafhængig konstant lysregulering.

På højeste udstyrsniveau kan systemet give biologisk effektivt lys med SymbiLogic Technology fra ESYLUX. Biologisk effektivt lys øger vitalitet, velvære og koncentrationsevnen i løbet af dagen og sørger senere for, at du får en god og sund nattesøvn. SymbiLogic sørger med sine biologisk effektive lysstyrkereguleringer desuden for en energieffektiv udnyttelse af dagslyset. Hermed er denne form for belysning, på trods af en lysstyrke der ligger betydeligt højere end standarden, også en god økonomisk løsning til standardkontorer.

Biologisk effektivt lys, der kan udbygges efter behov – også til KNX
Uanset rumstørrelse kan systemet tilpasses til alle standardomgivelser. CELINE Quadro-sættene indeholder fire armaturer, men der er også mulighed for at kombinere færre armaturer med ESYLUX Light Control og forbinde dem via plug-and-play. Til meget omfattende installationer kan op til 20 Quadro-sæt kombineres med hinanden. Som supplement eller som alternativ kan op til 4 x 25 DALI-kompatible standardarmaturer også tilsluttes til grænsefladerne, der er integrerede i ELC-enheden – i broadcast-tilstand til op til fire separate kanaler. Ligeledes kan en DALI-switch integreres for en tilstedeværelsesafhængig styring af konventionelle on/off forbrugsenheder.

Systemet kan styres på flere forskellige måder. I grundudførelsen kan lysstyrken og evt. lysfarven ændres med 230 V-tryk, DALI-tryk eller ESYLUX-universalfjernbetjening og aktiveres i individuelle scenarier efter behov. Derudover findes der Bluetooth-kompatible varianter, der kan betjenes via en app. Som alternativ har ESYLUX desuden udviklet løsninger der, grundet et indbygget KNX-modul, kan forbindes med en KNX-bygningsautomatisering uden ekstra gateway.

https://www.esylux.com/da/dk/k/lys/loftsbelysninger/52014055/