Nyt samarbejde mellem Intercable Group og fynske Cabicon a/s

Intercable og Cabicon står stærkt i nyt samarbejde

Fynske Cabicon a/s får eneforhandler aftale med 3 velkendte brands.

Tietgenbyen, Odense. Cabicon a/s har i 2019 opnået at blive enedistributør for Intercable Group som dækker flere brands indenfor værktøj. Det betyder at der i Danmark nu er en helt ny storspiller på markedet for kvalitetsværktøj, specialiseret i klippe- og presseopgaver.

På trods af stærk konkurrence på markedet har Cabicon a/s en forventning om at de nye produkter vil blive taget godt imod.

”I en stok-konservativ branche skal det naturligvis skubbes i gang, men vi har en klar forventning om at vores nye produkter bliver taget godt imod. Intercable er trods alt et stort etableret navn som allerede har en solid kundegruppe Internationalt – den byder vi naturligvis også velkommen.”
Udtaler Adm. direktør Michael E. Johannesen

Det betyder, at kunder som på nuværende tidspunkt benytter produkter fra Intercable Groups brands ikke skal ud og finde alternativer, produkterne kan fortsat erhverves igennem Cabicon a/s.

Cabicon a/s er distributør af el-tekniske produkter til det danske og europæiske marked. Cabicon a/s bestræber sig på altid at være dit foretrukne valg når det kommer til pris, service og levering.

Se mere på http://www.cabicon.com
Hør mere på sales@cabicon.com