Fynske Cabicon A/S opruster yderligere på måleudstyr

Morten Frederiksen er ny salgsingeniør i Cabicon a/s, med særligt fokus på MV og HV måleudstyr.

Vækst og fremgang skaber nye arbejdspladser hos Cabicon A/S i Odense


Tietgenbyen, Odense. Cabicon a/s i Odense er kommet flyvende igennem første del af 2021 – i takt med væksten, stiger antallet af medarbejdere i virksomheden også.

På trods af stærke konkurrenter oplever Cabicon en stigende efterspørgsel på sine produkter og ydelser fra de danske virksomheder indenfor el- og energibranchen. 

Et af områderne Cabicon oplever en stigende efterspørgsel, samt et stigende behov for rådgivning og konsultation igennem købsprocessen af måleudstyr til mellem- og højspændingssegmentet – her taler vi ikke om simple spændingstestere og multimetre, men om high-end udstyr til test og afprøvning af MV/HV udstyr og installationer ved fx. energiforsyningen og producenterne af de anlæg der benyttes indenfor bl.a. vind- og solenergi.

På grund af den stigende vækst har Cabicon a/s valgt at trække yderligere kompetencer i huset i form af Morten Frederiksen.

Morten kommer med viden og kompetencer som passer med den stadigt voksende efterspørgsel vi oplever fra kunderne – Mortens entré i Cabicon er derfor tiltrængt og et kærkomment tiltag, som skaber værdi både internt og eksternt.

Det primære produktområde for Morten kommer selvsagt til at centrere sig om måleudstyr og rådgivning af vores kunder på området. Derudover kommer Morten til at fungere som salgsingeniør i Cabicon på lige fod med resten af salgsteamet. Du vil også kunne møde ham til en snak om vores andre produkter.

Brands som Megger og b2 kommer i stigende grad til at fylde mere i den danske energisektor – efterspørgslen på produkterne skaber også et behov for en endnu mere dybdegående og fyldestgørende rådgivning, om hvilke produkter der egner sig bedst til den enkelte kundes behov – mellem- og højspændingsudstyr er kompliceret, og det er vores pligt at sørge for, at kunden er ordentligt rustet til opgaven, i forbindelse med deres køb af et produkt fra Cabicon a/s.

Vi ønsker Morten velkommen, og opfordrer til at tage en snak med ham, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp til mellem- og højspændingsmåleudstyr.

Cabicon a/s er distributør til den danske elbranche.
Se mere på http://www.cabicon.com