Endnu en handelselev udlært i Cabicon a/s

Sebastian Billeskov Mark

Endnu en handelselev hos Cabicon a/s er nu udlært – at støtte op om fremtidige generationer er blevet hverdag.

D. 14 september markerede en ny start for vores handelselev, Sebastian, som færdiggjorde sin uddannelse med speciale i salg.

Sebastians har under sin elevtid hos Cabicon a/s udvist et kæmpe gå-på-mod og en evne til, at skabe fornyelse indenfor sit felt, og drive udviklingen i en ny og forfriskende retning.

Dette gør sig specielt gældende for vores komplette opmærkningssystem CabMark™ som allerede har velkendt i markedet. Det er et område i konstant udvikling, og Sebastian bliver en del af denne udvikling fremover.

Sebastian færdiggjorde sin eksamen med et flot 12-tal denne uge, og har blot en lille måneds læretid tilbage før han for alvor kan kalde sig færdig.

Cabicon a/s tager ansvar for nye generationer

Cabicon har efterhånden uddannet en del elever indenfor både salg, handel, lager og logistik – seneste tilføjelse er en mediegrafikerelev som skal hjælpe med vores stigende markedsføringsaktiviteter og tryksager, heriblandt tilbudsaviser, som Cabicon a/s ikke tidligere har gjort sig så meget i.


Ønsker du at modtage Cabicons tilbudsavis med posten?
Kontakt sales@cabicon.com eller Frederik Tingkær på fti@cabicon.com og bliv tilføjet modtagerlisten.


Cabicon a/s sætter en ære i, at uddanne og efterfølgende beholde, unge talentfulde mennesker – det skaber fornyelse, nye kompetencer og fremtidssikrer virksomheden.

Lyder Cabicon a/s som stedet du vil uddanne dig?
Kontakt sales@cabicon.com eller HR-ansvarlige Mette Honoré Poulsen på mhp@cabicon.com og forhør dig om mulighederne.

 

Cabicon er en velkendt professionel distributør af el-tekniske produkter til det danske el-marked.

Cabicon samarbejder med flere udenlandske producenter og kan tilbyde en løsning i næsten alle tilfælde.

Cabicon henvender sig til grossister og industrivirksomheder, som efterspørger en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – sammen med et stærkt produktprogram og et højt serviceniveau er vi et rigtig godt alternativ til andre gode leverandører.

Leveringssikkerhed, kundesupport og et tæt samarbejde med kunderne er højeste prioritet hos Cabicon – hos Cabicon er kunden i centrum!

Selvom vi har et bredt produktprogram, så finder du måske ikke lige det du søger i vores kataloger, eller på vores hjemmeside – derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der lever op til dine krav og forventninger.

Cabicon tilbyder også kurser i termografering og spændingskvalitet – kontakt os for yderligere information.


Kontaktoplysninger:
http://www.cabicon.com
sales@cabicon.com
+45 76 23 44 00