Nye tiltag skal skabe yderligere vækst hos fynsk distributør

Lars Ellyt er ny Eksportchef i Cabicon a/s

Cabicon a/s opruster til fremtiden med ansættelse af Lars Ellyt som Eksportchef

Tietgenbyen, Odense: Cabicon a/s er en dansk distributør af el-tekniske produkter, opmærkning og måleudstyr til industrien.

Den fynske virksomhed har som led i firmaets vækststrategi ansat Lars Ellyt som Eksportchef til at skubbe virksomhedens produkter ud over Danmarks grænser.

Adm. Direktør Michael Engsig Johannesen udtaler:
“Vi oplever en stigende efterspørgsel fra flere europæiske markeder. Det skaber naturligvis en spændende situation som gør, at vi må forberede os på endnu større samarbejde på kryds af landegrænser.
Derfor er det også det helt rigtige tidspunkt for os, at ansætte en mand som Lars, som kan sætte yderligere skub i hjulene, og lægge den rette strategi fremadrettet.”

Lars kommer med mange års erfaring i afsætning af industriprodukter til eksportmarkeder, fra bl.a. den grafiske branche, vindmøllebranchen samt senest som salgschef i robotindustrien.

Cabicon a/s henvender sig til industrivirksomheder, installatører og grossister som efterspørger en høj leveringssikkerhed og kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Leveringssikkerhed, kundesupport og et tæt samarbejde med kunderne er højeste prioritet – hos Cabicon er kunden i fokus – også på tværs af landegrænser.

Se hele produktprogrammet fra Cabicon a/s på http://www.cabicon.com

 

Kontaktoplysninger:
Cabicon a/s
http://www.cabicon.com
sales@cabicon.com
+45 7623 4400