Lys på byggepladsen stiller høje krav til dig

Når du arbejder på byggepladsen er det vigtigt, at belysning er korrekt og i overensstemmelse med arbejdstilsynets bekendtgørelser. Der skal naturligvis være belysning på arbejdsområder, der passer til arbejdets art, så det er muligt at arbejde forsvarligt. Og netop sikkerheden skal være helt i top for at mindske risikoen for ulykker på byggepladsen. Blandt andet:

  • skal der anvendes lyskilder, som er beskyttet mod stød og slag.
  • må belysningen ikke give generende blænding eller reflekser eller medføre generende varme.

Derudover er det væsentlig at fordele belysningen på så mange el-grupper som muligt, så en enkelt sikring ikke kan mørklægge store områder. Her kan man overveje, om der skal være nødbelysning visse steder.Læs også: 
Kabeltransport kræver helt specielle forhold >>


 

Cabicons bud på belysning til åbne pladser, byggepladser, sportsanlæg, parkeringspladser og meget mere er produkter fra Luxtower.


Luxtower S10
er af høj kvalitet og virkelig nemt at håndtere i marken. Teleskop-tårnet er naturligvis udstyret med LED lys på 39.000 lumen. Alle produkter er IP65+ og tåler vores nordiske klima. Luxtower S10 fra Cabicon er i forhold til andre produkter på markedet godt beskyttet af det galvaniserede metal skjold. Tårnet er udstyret med stærke hjul, som gør det nemt at styre tårnet på plads. Med sine lange, stærke og justerbare ben kan det modstå en vindstyrke på op til 110 km/t. De 6 lamper kan også justeres, så du kan dreje lyset hvorhen du ønsker. Teleskop-tårnet går op til 4,5 meter er hejses nemt ved hjælp af en hydraulisk pumpe.

Har du behov for at kunne få lyst pladsen endnu højere op, er Luxtower C12 et godt alternativ. Dette tårn går op til 7 meter og er monteret på en galvaniseret teleskopmast med manuelt hejsesystem. C12 opererer totalt lydløst. Lysmasten har behov for en ekstern strømkilde enten i form af en generator eller det primære netværk. Det er muligt at koble op til 10 lysmaster sammen med en eksterne strømforsyning.

Du kan se alle fordelene på http://www.cabicon.com
Eller se vores lysmaster her