Kabeludstyr bør være tilpasset dig og dine behov

kabeludlægningsudstyr med skræddersyede løsninger

Kabel- og tromlehåndteringsudstyr fra Cabicon a/s er skræddersyet ud fra dine specifikationer, behov og krav. Specielt uddannede rådgivere hjælper dig videre fra idé til endeligt produkt og sikrer dig mest værdi for pengene.Læs også:
 3 gode råd til politikeren – sådan finder du den rigtige strips / kabelbinder til dine valgplakaterKabelopspolingsmaskine DE 30F/30SF

Denne lille, men effektive elektriske opspolingsmaskine anvendes primært af el-grossister og i industrien. Den er beregnet til den hyppige og professionelle afvikling af mindre kabler, ledninger eller wire fra kabletromler til kvejl. Ved hjælp af tilbehør kan kabellængder også spoles fra større tromler til mindre tromler.

Denne elektriske kabelopspolingsmaskine er udstyret med den nyeste teknik, og også følsomme fiberoptiske kabler kan spoles nemt. Det frekvensstyrede drev muliggør blid, automatisk opstart og bremsning for at beskytte kablet og du opnår meget præcise målinger. Maskinen kan udstyres med en automatisk kabellagsfunktion, som øger effektiviteten endnu mere.

En universal kabelopspolingsmaskine til kabler fra 1-30 mm. Velegnet til af-og oprulning på mindre tromler op til Ø800 mm og bredde til 340 mm. To-trins motor med mellem 0-140 omdr./min. Kan tilpasses til kabeldiameteren og dens brudstyrke. En automatisk blokeringsanordning undgår at arbejde med den forkerte hastighed. DE 30 er derfor en maskine til to applikationer: Kvejling af små ledninger eller telekommunikationskabler med høj hastighed og spoling af større kabler med reduceret hastighed. For følsomme kabler er der mulighed for at begrænse trækkraften.

Enkel, let og forståelig betjening via touchskærm med ekstra mekanisk trykknap. Type DE 30SF med automatisk kørsel giver en jævn justering af kablet på tromlen. Justering af vendepunkterne sker ved hjælp af trykknapper og indstilling af kabeldiameteren med et hjul. Korrektioner af begge parametre er mulige gennem laserføleren. På type DE 30 F- foretages kabelføring manuelt af operatøren.

Produktspecifikationer:

  • Drevet af elmotor 230V / 400V, 0,75 kW, drejningsmoment 130 Nm.
  • Blød frekvensstyret start og stop.
  • For tromler op til Ø400 mm 0-140 omdr./min., For tromler over Ø400, 0-80 omdr./min.
  • Elektronisk forud indstilling af kabellængden med automatisk afbrydelse.
  • Kompakt konstruktion med hjul til nem rotation og flytning. Dimension 1680x900x1200 mm.
  • Fastmonteret kabelsaks, til nem kabelklipning.

Alle maskiner sammensættes kundespecifikt, så i får den løsning der passer præcist til jeres behov.Derfor bør du vælge kabellægningsudstyr fra Cabicon a/s

Alt udstyr til kabel- og tromlehåndtering er åbent for total tilpasning efter dine behov.
Derudover er vores rådgivere specialuddannet indenfor tyske Vetters produkter til kabeludlægning og kan guide dig igennem hele købsprocessen.
Du er ikke bare sikret et produkt der på alle måder opfylder dine krav og behov, men et produkt der tilfører mest værdi til din hverdag til en fornuftig pris.

Cabicon a/s er enedistributør af Vetters produkter på det danske marked og distributør af el-tekniske produkter til det danske marked.

Kontakt en sælger her eller skriv dig op her og bliv kontaktet af en rådgiver.