Cabicon lyser Danmarkshistorien op

Den 23. november 2019 blev et stykke Danmarkshistorie igen lyst op.

Fregatten Jylland lyser igen himlen op i december måned. Takket være en generøs donation fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond vil Ebeltoft Vig i vintermånederne for første gang i 20 år på ny blive oplyst af lyskæder i Fregatten Jyllands rigning. Lyskæderne der er leveret af Cabicon a/s sættes op i rigningen – lige fra bovspyd til mesanbom og vil kunne ses langvejs fra.

I slutningen af 1990’erne var fregatten Jylland også oplyst af lyskæder i rigningen, men en stor del af dem blæste ned under orkanen i julen 1999. Derefter blev det besluttet at droppe denne belysning, til stor skuffelse for mange borgere i Ebeltoft og omegn.

Med de nye energiformer har det også været muligt at tænke bæredygtigt omkring løsningen, idet de nye lyskæder fra Cabicon har LED-lyskilder og kan klare langt større vejrmæssige belastninger end tidligere. Udover at lyse Fregatten Jylland op, bruges de smarte LED lyskæder fra Cabicon også på byggepladser som orienteringslys. LED byggelyskæden er en fleksibel og effektiv substitut til det traditionelle byggelys. De er nemme at montere med strips/bindere. Derudover er LED lyskilden IP65. Der er 10 LED lysbolde på en 10 meters lyskæde. Har du brug for mere lys er det muligt at serieforbinde lyskæden, da den er udstyret med forlængerled. Du kan serieforbinde max 15 stk. så du får 150 meter LED lyskæde. LED byggelyskæden er billige i drift, da de KUN bruger max 30W på 10 meter. LED lysboldene er også slagfaste og gummikablet gør det nemt at håndtere. Efter nedtagning kan byggelyskæden anvendes på et nyt byggeprojekt eller lignende.  LED boldene giver et fremragende lys.

Fakta

  • Byggelyskæden kan nemt og hurtigt hænges op på gelændere, pæle og vægge med plastikstrips/bindere.
  • Spar tid på opsætningen af dit byggelys.
  • Farvetemperaturen er 4000 Kelvin.
  • Slagfaste (IK10) og vandtætte (IP65)