Cabicon a/s opretholder leveringssikkerheden på trods af Covid-19 krisen

Mange af os har fulgt udviklingen i Europa og særligt Danmark den seneste tid. Covid-19 virussen er her, og der er en krise vi bliver nødt til at møde.

Cabicon støtter op om regeringens anbefalinger og har taget flere skridt for at sikre vores leveringssikkerhed og sikre at vi fortsat kan modtage, og afsende ordrer selvom smitten på et tidspunkt måske også når os.

Fra og med i dag arbejder alle som udgangspunkt hjemmefra, det vil du som kunde ikke mærke til, men det betyder at en eventuel smitte i virksomheden ikke spreder sig mellem medarbejdere, og særligt mellem os og besøgende i huset.

Vores produktion og logistik kører på fuld aktivitet, og alle ordrer bliver behandlet og leveret som aftalt.

Udover vores medarbejderes og andres sikkerhed er vores vigtigste prioritet, at denne krise ikke må påvirke vores leveringssikkerhed overfor dig.

Opråb: Tænk over dine leveringstider

Selvom Cabicon a/s og mange andre er i fuldt aktivitetsniveau kan der komme forsinkelser, specielt på dag-til-dag leveringer og andre ekspressleveringer kan der på et tidspunkt opstå udfordringer. Derfor beder vi dig som kunde om at have rettidig omhu og overveje leveringstider på dine ordrer.

Der kan på et tidspunkt forekomme forsinkelser på dine dag-til-dag ordrer, derfor beder vi dig overveje dine indkøb og planlægge dem tidligere end du måske ellers ville gøre.

Derved hjælper du både os og dig selv som kunde, med bedst at komme igennem denne krise uden påvirkninger.

Vi har en stærk forsyningskæde og kan håndtere de fleste af de udfordringer Covid-19 krisen bringer med sig. Cabicon a/s har alternative leverandører og substituerende produkter klar i tilfælde af, at forsendelser på tværs af landegrænser eller ud af specifikke regioner bliver en udfordring.

Cabicon a/s opfordrer alle til at følge regeringens anbefalinger samt passe på sig selv og hinanden, så vi alle kommer bedst igennem denne krise.

 –

Har du spørgsmål bedes du kontakte os på:
+45 76 23 44 00
sales@cabicon.com
http://www.cabicon.com