Freenet Danmark

Vagtelvej 61
2000 Frederiksberg
Telefon:
47 16 22 24

Vi er en lagerførende distributør og dansk grossist – etableret 1999 –  med fokus på PDS produkter i kobber og fiber, samt datarack og datacentre. Vi rådgiver og afholder certificerings kursus for vores kunder. Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi også finder speciel løsninger og skræddersyr til opgaven.

I over 20 år har vi været med vores kunder i hele processen fra rådgivning og design i projektfasen, til produktvalg, bestykning og dokumentation af projekterne.

Vi har sørget for lagerføringen, logistikken og levering på pladsen til aftalt tid.

De store europæiske producenter der står bag os, giver 25 års garanti på installationen, når installatøren har været på certificeringskursus.

Har du et projekt stille vi gerne vor viden og erfaring til rådighed

Milestoens

1999 – Starten

Freenet Danmark startede med PDS produkter i kobber og fiber fra Schweiz fra Reichle & De-Massari, og PDS kabler fra  Draka nu Prysmian. Begge firmaer producerede på dette tidspunkt også PDS produkter til IBM.

2001 – Gulv og vægrack

Der kom gulv og vægrack til leverngsprogrammet fra Conteg, i Tjekkiet. Leveringsprogrammet tilføjede også et stort tilbehørs program, samt  in-rov kølemaskiner, kuber, udedele så Freenet Danmark kunne nu også tilbyde hele datacentre løsninger.

2003 – PDS patchkabler med indikations lys.

Her kom forhandlingen af ID-Patchkbabler fra Franske Patchsee i stand. De producerer og  leverer kobberpatchkabler med indikations lys. Velegnet til større datacentre.

2007 – Færdige fiberkabler på mål.

Efterspørgslen på færdig konnekteret fiber installationskabler på mål, bragte os sammen med Engelske Connetix. De leverer også færdige skuffer eller MPO løsninger. Stort set altid leveringstid på fabelagtige 5 arb. dage.

2011 – Et nyt kabelsystem ser dagens lys.

Tyske DIGITUS melder sig på banen, med et prisstærkt PDS kabelsystem. Vi underskriver en distributør aftale med dem, og tager deres produkter på vores lager. Vi vinder allerede det først år nogle pæne projekter, sammen med dem.

2014 – FTTO fiber switche.

Kontakten til MICROSENS etableres da behovet for  FTTO fiberswitche og hospitals switche, er i vækst, da fiber og specilt blæsefiber “stormer” frem.

2018 – En ny “one stop shopping” shopping leverandør.

Engelske Excel-Networking kontakter os. De tilbyder os ene forhandling af alle deres PDS produkter i Danmark.  Med et lager på 16.000 pallepladser, i England udelukkende med produkter relateret til PDS installation er det en stærk samarbejdspartner. Excel-Networking er det største brand i England, og har export til 72 lande.

2019 – Nexans

Nexans blev kontaktet, da markede begyndte at efterspørge højere hastigheder på  netværk. Det var meget nærliggende da Nexans har udviklet Cat 7A GG45 konnektoren til 25/40GB. Vi vandt det første projekt samme år, og en distributør aftale blev indgået.


Udgivet af Freenet Danmark