Freenet Danmark overtager forhandling af PDS og fiber produkter fra Excel-Networking.com

Excel-Networking´s PDS og fiber produkter er de sidste ca. 8 år blevet distribueret i Danmark.  Excel-Networking blev en del af Sonepar-gruppen for næsten to år siden. En efterfølgende gennemgang af hele distributionskanalen resulterede i at distributøren og Excel-Networking var enige om at gå hver sin vej, fortæller Andrew Powell fra Excel-Networking.

Forhandlingen af produkterne er pr. 1. september 2018 overgået til  Freenet Danmark.  Andrew Powell valgte Freenet Danmark , da firmaet gennem de sidste 20 år har specialiseret i salg og distribution af PDS produkter, og derfor har den fornødne erfaring og fokus, til at kunne videreføre hele Excel-Networking´s leveringsprogram i Danmark.

Excel-Networking´s leveringsprogram af PDS Kabler, stik og paneler,  ligger nu på Freenet´s lager, og er også at finde på Freenet´s hjemmeside og webshop. Fiberprodukterne er planlagt til 1. kvartal 2019.

Excel brandet er et 22 år gammelt brand,  og er nu repræsenteret i over 70 lande. Excel-Networking et et teknisk  velfunderet firma, med høje kvalitets krav, samt en konstant produktudvikling.

Edgar Wogensen, der er indehaver af Freenet Danmark, udtaler at Excel-Networking er et nemt firma at handle med, da den tekniske salgssupport og logistik virker perfekt.

Freenet glæder sig til det fortsatte samarbejde med Excel`s salgs team, og vi kan se, at der også er et stort potentiale i deres nye datacenter løsninger på kobber og fiberområdet, da det er innovative og flexible produkter.

Find produkterne på Freenet hjemmeside her: https://www.freenet-danmark.dk/produkter/pds-systemer.html

Du kan se hele Excel-Networking leveringsprogram her: http://www.excel-networking.com

Reference installationer fra Danmark og resten af verden: https://www.excel-networking.com/reference-sites

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………