Vores rack og datacenter leverandør har 20 år jubilæum

Vores rack og datacenter producenten har i år 20 års jubilæum, så du bør kontakte os og høre om der er specielle gode tilbud her i Januar måned.

Conteg startede for 20 år siden med datarack produktion i en lille by ca 100 kilometer uden for Prag. Da Freenet  besøgte produktionen 1. gang for  for ca. 16 år siden, var det en underlig oplevelse at gå ind i den gamle og medtagede bygning, for at se  en helt ny produktionshal med de nyeste – Tysk indkøbte – standse maskiner, producere rack af meget høj kvalitet.   Efter vi havde set produktionen med det helt nye produktions apparat var vi ikke i tvivl, vi måtte have kontrakt med dem.

Siden er det gået rigtigt stærkt for dem, da de nu er repræsenteret i over 60 lande, fordelt på 3 kontinenter. Produktionen er undervejs flyttet til nye bygninger, tættere på Prag, så de nu i alt har over 23.000m2 produktions kapacitet.

Produktprogrammet er udvidet til ud over almindelige gulv og vægrack, også at indeholde alle produkter til Datacentre. Hvilket vil sige store serverrack, in ROW kølemaskiner, udedele, kuber, overvågning, intelligente strømskinner, samt et kæmpe tilbehørs program.

G