Sikker præsentation af konsumer elektronik uden snoede kabler.

 

 

Energi forsyning til hylder i elektronik butikker.
Rør ved det og prøv det – sådan kan almindelige butikker score point og tilbyde forbrugeren reel merværdi. Kunderne kan især teste smartphones, tablets og andre små elektriske apparater, før de køber.
For at kunne dette skal de være tilsluttet detailhandlerens strøm og dataforsyning. Wieland præsenterer på Euroshop i Düsseldorf, en skræddersyet og frem for alt sikker plug & play-løsning til forsyning
af elektronik- & hvidevarer produkter på butikshylder og borde.
Elektronik forretninger bruger medieborde og hylder til at præsentere og demonstrere deres små elektriske apparater. Alt for ofte leveres disse præsentationsområder stadig via sammenkoblede stikdåser – hvilket ofte ser kaotisk ud og er samtidig forbudt. Denne type kabling betyder, at sikringselementer ikke længere kan udløses sikkert, og der derfor er en øget risiko for brand.
Dette er anderledes med det modulære og stikbare installation system fra Wieland, hvis komponenter alle er industrielt præfabrikerede. Samling af flere stikdåser med gesis stikbar installations- system sikrer en enkel og sikker strømforsyning i henhold til DIN EN 61535. Yderligere er der mulighed for at montere overspændingsbeskyttelse i enden af hver streng, der beskytter de tilsluttede apparater mod overspændinger, forårsaget af lynnedslag og lign.

Det stikbare installationssystem hjælper også butikken med at spare tid og penge. Dette skyldes, at både installation og konvertering eller udvidelse er hurtig, enkel og fleksibel.

Besøg Wieland på EuroShop i Düsseldorf
Du kan opleve disse og mange andre skræddersyede løsninger til detailhandelen på EuroShop i Düsseldorf fra 16. til 20. februar (Hall 9, Stand B 44).