Light + Building 2024

På Light + Building 2024 vil Wieland Electric demonstrere, hvordan stikbare systemer og et nyt softwareværktøj letter planlægningen og implementeringen af elinstallationsprojekter i bygninger. (Billede: Wieland Electric)

Dette års motto for Light + Building 2024 i Frankfurt er “Be electrified”. På messen vil Wieland Electric præsentere banebrydende løsninger til stikbare elinstallationer i beboelsesejendomme (PREFAB), kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner, hoteller og detailhandel. Vi vil fokusere på integrerede systemer fra distribution til forbrugeren samt et helt nyt softwareværktøj, der giver maksimal planlægningsfleksibilitet.

Et centralt emne på Wielands stand i hal 12 er hvordan nuværende og fremtidige udfordringer inden for bygningsteknologi kan håndteres optimalt med skræddersyede løsninger, med princippet I&C (Infrastruktur og Kabling) Her viser Wieland Electric også sin ekspertise inden for seriel modulær konstruktion og viser, hvordan Wieland PREFAB®-systemerne bidrager til kortere byggetider uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og effektivitet.

Derudover vil enkle løsninger inden for opladningsinfrastruktur til elbiler blive præsenteret. Dette omfatter især det decentrale fladkabelsystem podis®, som kan bruges til hurtig og nem forsyning med energi til ladebokse i f.eks. i parkeringshuse og -kældre.

Et højdepunkt på Wieland Electrics stand er den nye Building Solutions Designer (BSD). 3D-planlægningsværktøjet til stikbare elinstallationer, der understøtter planlæggere i det præcise design og den fleksible planlægning af kabelinfrastruktur.
“Med BSD revolutionerer vi planlægningen af stikbare elinstallationer, og vi ser frem til at vise de besøgende på Light + Building 2024, hvordan det banebrydende softwareværktøj fungerer, og hvilke fordele det har” siger Thomas Nieborg, Product Information Manager hos Wieland Electric.

Skal du på Light + Building 2024 vil Dan Fiil være på standen tirsdag den 5. marts 2024 og onsdag den 6. marts 2024.
Du kan kontakte Dan for en aftale på:
Mobil: +45 26770677
E-mail: dan.fiil@wieland-electric.com