I 20 år har vi sørget for maksimal sikkerhed for både maskinproducenter og operatører.


🦺 Fra vores egne sikkerhedssystemer til omfattende service for CE-kompatible maskiner. I 20 år har vi sørget for maksimal sikkerhed for både maskinproducenter og operatører.

💪 Udgangspunktet var opkøbet af virksomheden Schleicher i 2003. Ved at overtage virksomheden, udvidede vi ikke kun vores produktsortiment med automatiserings- og relæteknologi, men også vores knowhow inden for fabriksautomatisering – især inden for funktionel sikkerhed.

💡 I løbet af de kommende uger, vil vi fortælle dig mere om vigtigheden af maskinsikkerhed, direktiver og forordninger og om vores produkter og løsninger. Vidste du for eksempel, at internationale regler for funktionel sikkerhed kan variere betydeligt fra land til land? Eller at det ikke kun er de personer eller virksomheder, der først markedsførte en maskine, der er ansvarlige for den, men at enhver efterfølgende ændring af en maskine skal revurderes ud fra et sikkerhedsperspektiv?

❕ Følg med, hvis du ikke vil gå glip af noget!

💚 Og da vi gerne vil fejre vores jubilæum sammen med dig, udlodder vi en gratis, uforpligtende og produktneutral konsultation med en af vores eksperter.

🔗 For mere information, gå til: Link