Opdag Hikvision’s ColorVu‐teknologi

Traditionelle videokameraer giver sort-hvide billeder, som kan være kornet og uklare i omgivelser med lav belysning. For at hjælpe med at øge sikkerheden 24/7 har Hikvision skabt sin ColorVu-teknologi, som giver organisationer højopløselige fuld farvebilleder, selv i næsten totalt mørke.

Sikkerhedsbrud er ikke styret af årstiderne, af vejret og bestemt ikke af tidspunktet på dagen. De kan opstå når som helst og ofte i ly af mørket, når traditionelle sort-hvide sikkerhedskameraer med infrarød belysning ikke er i stand til at fange begivenhederne tydeligt nok til at indsamle klare beviser eller reagere effektivt.
Hikvision har udvidet sit sortiment af fuld farve kameraer med ColorVu-teknologi. Kameraet giver en meget bedre visuel oplevelse end traditionelle kameraer, ved at give nøjagtigt gengivet farvebilleder med afbalanceret lysstyrke på alle tidspunkter af dagen eller natten.

Kamera Serien med ColorVu-teknologi omfatter nu 4k-kameraer til UHD-oplevelse og varifokale kameraer for uovertruffen klarhed. Disse innovationer giver organisationer og lokale myndigheder mulighed for at overvåge udendørs eller indendørs rum, identificere brud, så snart de opstår, og reagere i realtid for at beskytte personale, medarbejdere og medlemmer af offentligheden.

Øg sikkerheden med avanceret teknologi

Kameraer med ColorVu-teknologi er i stand til at optage fuld farvebilleder i høj opløsning under dårlige lysforhold på grund af to store teknologiske gennembrud: avancerede F1.0 store blænder vidde og højtydende billedsensorer. Kameraerne bruger også en ny 3D dynamisk støjreduktion (DNR) algoritme til at øge klarheden på lang afstand, og et blødt og varmt supplerende lys garanterer farverige billeder selv i omgivelser med ingen lys.

Den udvidede kamera‐serie med ColorVu opfylder kundernes forskellige behov, lige fra højtydende produkter til budgetvenlige valg til smarte løsninger. For eksempel omfatter udvalget nu et 4K-kamera, der tilbyder ultra-high-definition‐farvebilleder både om dagen og om natten. Med bedre billedkvalitet og rigere detaljer kan 4K-kameraer med ColorVu anvendes i bredere scenarier såsom stadioner, lufthavne, havne og parkeringspladser, hvor klare billeder i høj opløsning er nødvendige.

Kameraer med ColorVu kan også integreres med Hikvision AcuSense-teknologi for at skelne mellem mennesker, køretøjer og andre bevægelige mål såsom regn, blade og dyr. Alarmer udløses kun, når forudindstillede indbrudstyper detekteres, hvilket giver sikkerhed‐teams mulighed for at handle.

4 nøgle‐applikationer til kameraerne med ColorVu-teknologi

1) Sikkerhed for uderum – især gader og parker
Belysning på gader og i parker er sjældent ensartet, og mørke områder kan øge risikoen for kriminalitet og får folk til at føle sig utrygge. Kameraer med ColorVu-teknologi gør det muligt for lokale myndigheder at optage højopløselige, fuldfarvede videooptagelser selv under svagt lys, hvilket er med til at øge sikkerheden og muliggør meget hurtigere reaktion på hændelser. 

2) Forbedret perimeter‐beskyttelse til detail- og logistik‐parker
Perimeter‐beskyttelse er altid en udfordring for store detail- og logistik parker. Med ColorVu-teknologi kan sikkerhedsteams overvåge perimeteren 24×7 og reagere hurtigt på eventuelle brud, før aktiver eller mennesker bringes i fare. Kameraer med ColorVu kan også kombineres med andre smarte video‐teknologier fra Hikvision – inklusive AcuSense-køretøjs- og nummerpladegenkendelse – for at udløse automatiske alarmer for formodede sikkerhedsbrud.

3) Beskyttelse af værdigenstande for små virksomheder
Små virksomheder rundt om i verden har brug for at beskytte deres værdigenstande, herunder køretøjer, der efterlades i indkørsler eller på gaden. Fordi kameraer med ColorVu-teknologi er i stand til at optage fuld farvebilleder i høj opløsning 24/7, kan sikkerhedsbrud optages og beviser videregives til myndighederne – hvilket øger chancen for, at værdigenstande kan inddrives, og at gerningsmændene bliver stillet for retten.

4) Øget sikkerhed ved bygningens indgange
Højopløselige fuld farvebilleder kan i høj grad øge sikkerheden ved bygnings indgange, som nogle gange er ubelyste eller svagt oplyste. Selvom kameraer med ColorVu kan optage optagelser under ekstremt svage lysforhold, vælger folk ofte at tænde kameraernes supplerende lys som en ekstra afskrækkelse mod et indbrud eller anden sikkerhedshændelse.

Vil du vide mere
Disse eksempler er kun starten i forhold til, hvordan og hvor kameraer med ColorVu-teknologi kan implementeres for at øge sikkerheden og beskytte mennesker og værdigenstande. For mere information om ColorVu kan du læse mere her