Hikvision er klar med anden runde af deres pan-europæiske roadshow i 2019

Hikvision Roadshow 2019

Hikvisions Roadshow rammer København den 28/3 og Århus den 1/4 2019

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og –løsniger, holder et nyt Roadshow i 2019 med tre lastbile fyldt med Hikvisions produkter. Fra februar til juli vil de tre seperate lastbile besøge 69 europæiske byer. Under temaet ”Embracing Convergence for Success” viser Hikvision sine integrerede løsninger, der omfatter videoovervågning, indbrud, alarm og adgangskontrol kombineret med de seneste fremskridt indenfor AI teknologi, til interesserede parter over hele Europa.

Kernen i dette års roadshow ligger i integrationen af produkter og tjenester i én samlet løsning, der fokuserer på små og mellemstore virksomheders behov. En samlet løsning omfatter en forenklet styring af alle kanaler, på én platform – hvadenten der er tale om videoovervågning, indbrudsforebyggelse eller adgangskontrol. For Hikvision er integration en afgørende faktor for succes, da det giver partnere og kunder mulighed for at spare tid og ressourcer, hvilket gør deres systemer nemme at bruge, udvide og medfører en nemmere analyse af outputtet – fx integrerede multi-kanal heat-maps til detail.

Hikvision Roadshow 2019

”Vi glæder os til at demonstrere, hvordan vores produter forbedrer systemers kapabiliteter, og forenkler alle aspekter af installation og video management, samtidig med at installationsprogrammerne nemt kan integrere forskellige kanaler til SMV-slutbrugere”.

”Efter sidste års succes er vi meget glade for at lave et nyt roadshow. Denne gang vil vi ikke kun vise bredden af vores produkter, men også merværdi med vores software og integrationsmuligheder for vores kunder på alle niveauer i vores supply chain. Vi glæder os også til at byde KPMG velkommen, som keynote speaker omkring Cyber Security på 10 af vores roadshows, blandt andet i København” , siger Peter Guan, direktør for Channel Sales og Marketing hos Hikvision Europe.

”Vi må ærligt indrømme at vi er meget begejstrede for den interesse vi fik i forbindelse med vores Roadshow sidste år og især den positive feedback fra de deltagende. Samtidig ved vi, at vi altid kan forbedre os, og vi stræber selvfølgelig efter at skabe endnu bedre indhold i år. Vi håber at se distributører, installatører og deres slutkunder til et indblik i, hvad verdens førende producent af videoovervågning og partnere kan tilbyde”, tilføjer Michael Hygild, Business Unit Manager i Hikvision.

DU KAN TILMELDE DIG LIGE HER.