HeatPro-serien bringer nøjagtig perimeterforsvar og branddetektion til massemarkedet. 

Hikvision, en IoT-løsningsudbyder med video som sin kernekompetence, annoncerede lanceringen af HeatPro, En termisk serie af kameraer designet til at give en alarmer i al slags vejr. Serien er især nyttig, når det kommer til perimeterbeskyttelse og brand forebyggende løsninger.

Kameraerne i HeatPro-serien har deep-learning termisk videoanalyse til perimeterbeskyttelse og måler objektets temperatur og branddetektion med realtidsalarmer. Funktioner som nøjagtig menneske/køretøjsklassificering, visuelle og auditive alarmer til perimeterbeskyttelse og hurtige temperaturemålings alarmer til brandforebyggelse gør dem ideelle til små og mellemstore virksomheder. 

Perimeterforsvar med AI
Når det drejer sig om sikring af perimeter, kan en højere nøjagtighed og færre fejlalarmer hjælpe med at reducere driftsomkostningerne. Dette opnår HeatPro-serien ved at udvikle kraftfulde videoanalyser baseret på Deep Learning-algoritmer, hvilket radikalt reducerer falske alarmer.

Kameraerne fokuserer på kortrækkende perimeterbeskyttelse (0-50 Meter), hvor de levere mål‐detektion og klassificering. Brugen af AI betyder, at kameraerne kan skelne mellem personer og køretøjer. Dette er især nyttigt, når de to mål er tæt på hinanden. Normalt kan objekterne kun genkendes som et samlet mål, men intelligente algoritmer betyder, at de kan detekteres separat, hvilket øger nøjagtigheden. 

Termiske kameraer er også i stand til nemt at lokalisere potentielle trusler, når der er dårlig sigtbarhed, hvor et konvententioelt‐kamera ikke kan. Kameraerne gør dette ved at detektere de latente stråling‐emissioner af et objekt, så kameraerne ikke er afhængige af synligt lys. Dette betyder, at kameraerne fungerer under al slags vejr og selv i den mørkste nat. Kameraerne udsender heller ikke lys, hvilket gør dem særlig nyttige i scenarier, hvor de skal skjules. 

HeatPro-serien er også designet til at blive installeret nemt og hurtigt med en enkelt, tretrins installering, hvilket bringer opsætningstiden ned til 30 sekunder. Normalt kræver termiske kameraer specialiserede ingeniører til at konfigurere og dobbelttjekke, hvilket tager både tid og ressourcer. HeatPro-kameraer er designet med installationstid og resource‐indsats i tankerne – de er nemmere at installere, så installatører kan bruge mere tid på at konfigurere korrekt for optimal drift og den lavest mulige antal falske alarmer. 

Temperaturmåling til brandforebyggelse
HeatPro-serien er også udstyret med mulighed for at måle temperatur. Denne evne er særlig nyttig i et scenarie, hvor overophedning kan føre til brand. Kameraet kan levere berøringsfri temperaturmåling til en hurtig og synlig detektering. Det betyder, at der kan sættes ind tidligere og potentielt kan forhindre en brand helt fra begyndelsen. Kameraet kan udløse en brandalarm hurtigere end en røgsensor. 

Temperaturmålings funktionen kan også bruges som hjælp til at kontrollere eventuelle overophedningproblemer og dermed fejl finde problemer. 

I serien indgår der en række forskellige modeller og muligheder, med bullet- og turretformer og Bi-spektrum eller single linser. Kameraerne kan indbygges i en række løsninger og kan for eksempel indbygges, og arbejde problemfrit med NVR’s, Ax Pro alarmsystemer og Hik-Connet for realtids alarmer på mobiltelefonen. Kameraerne kan bruges i forskellige scenarier – ikke mindst: boligbyggerier, kontorer, byggepladser, parkeringspladser, detailforretninger og lagerbygninger. 

Dedikeret til at bringe professionelle beskyttelses løsninger til massemarkedet giver disse kameraer perimeterbeskyttelse med uovertruffen nøjagtighed og branddetektion med overlegen følsomhed”, siger Peter Guan, Salgs-og marketingdirektør, Hikvision Europa. “Hikvision HeatPro-serien giver professionel beskyttelse på en simple måde”. 

Vil du vide mere om HeatPro