Hikvisions europæiske Cybersecurity Roadshow var en succes

Hikvision, verdens førende udbyder af innovative sikkerhedsløsninger, har turneret Europa med et Cybersecurity Roadshow kaldet ”Cybersecurity Myths and Facts”. Roadshowet har fået særdeles positiv feedback og der blev lagt op til nogle interessante diskussioner.

Credit: Preben Torgalsbøen

 

Roadshowet blev ledet af Hikvisions Senior Director of Cybersecurity, Chuck Davis, og formålet var at sætte focus på centrale problemstillinger inden for emnet, og give tips til, hvordan man kan mindske og bekæmpe de ricisi, der er. Chuck besøgte 6 lande over hele Europa, hvor han fortalte Hikvisions cybersecurity historie, og besvarede deltagernes spørgsmål om, hvordan de bedst kan sikre deres overvågningssystemer.

Mere end 500 Hikvision partnere og kunder deltog på Roadshowet i henholdsvis Frankfurt, Helsinki, København, Oslo, Best, Prag, Maarssen og Hoofddorp.

”Roadshowet har været meget succesfuldt. Vi havde nogle gode diskussioner om aktuelle problemstillinger, med gode spørgsmål fra et engageret publikum” siger Chuck Davis.

”Formålet med Roadshowet er at uddanne og skabe opmærksomhed. Vi er i sikkerhedsbranchen, som er til for at beskytte folk mod trusler. Cybersecurity er ikke anderledes, så som branche, må vi, lære at beskytte mennesker mod cybersecurity trusler, såvel som fysiske trusler” afslutter han.

For fortsat at kunne uddanne og sætte fokus på området har Hikvision udarbejdet en ny cybersecurity e-bog: Being Secure – Guide to maksimal cybersecurity for surveillance.

Download den her.