DanCables ApS

Nyt koncept – design din egen el-distributionsboks

Stackbox eldistributionsboks

DanCables introducerede Stackbox i starten af 2019 – et helt nyt koncept indenfor el-distributionsbokse. Stackbox er fremstillet af slagfast plast med gummi-egenskaber, hvilket gør den yderst solid. Stackbox fås i flere størrelser, med forskelligt tilbehør og kan kombineres og stables alt efter behov. Du kan dermed skræddersy din el-distributionsløsning, lige som du har brug for, ved at kombinere de forskellige Stackbox-enheder.

Hvis der f.eks. kræves færre forbindelsespunkter eller en lavere strømstyrke på et sted, kan du frakoble enhederne og benytte dem separat. Skal du til gengæld bruge mere strøm, sammenkobler du nemt flere Stackbox-enheder ved at bruge et koblingskabel. Dette giver en yderst fleksibel løsning. De forskellige enheder kan låses mekanisk ved hjælp af de fastmonterede hængsler, der også kan forsynes med låsestifter eller hængelås.

Den valgfrie fod gør Stackbox let anvendelig. Med den er boksen også velegnet til udendørs brug (overholder europæiske standarder) på f.eks. byggepladser og nedrivningssteder. Det er også muligt at forankre foden, så tavlen er meget velegnet til blandt andet forbindelsesstationer med fast forbindelse som f.eks. havneporte, stilladser, og på gulve, hvor den har risiko for at vælte.

Kombiner Stackbox med vores fleksible aluminium Alukaflex® kabel, og du har en professionel og fleksibel løsning til steder, hvor der er brug for midlertidig strøm så som til festivaler, events, byggeri, industri og forsvarsopgaver.

P.S. Du kan læse mere om Stackbox her.

Dine fordele

  • Yderst kompakt og stabelbar – kan nemt tilpasset dit behov
  • Fremstillet i overensstemmelse med EN61439-4: 2013 standarder
  • Fremstillet af slagfast plast med gummiegenskaber
  • Kan forsynes med hængelås
  • Skræddersy den løsning, der passer til dig
  • Har forsænkede in- og output stik, der reducerer skader under brug og transport

 

Typiske anvendelsesområder

Stackbox er ideel til steder, hvor der er brug for midlertidig strøm. F.eks. til byggeri, industri, shipping, events og forsvarsopgaver.