Mød DanCables på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning

Vi lægger langsomt Covid-19-restriktionerne bag os og vender tilbage til at møde vores kunder ansigt til ansigt. Derfor er vi glade for at deltage i hi Tech & Industry Scandinavia-udstillingen i Herning den 5. til 7. oktober. Det er vores første udstilling i mere end to år, så vi kan ikke vente. Hvis du besøger messen, så kom og besøg os i hal G stand 5654 til en snak om, hvad der er af nyheder inden for aluminiumskabler.

Første fremvisning af Alukaflex ECO

I maj havde vi fornøjelsen at introducere vores nye installationskabel til fast installation – Alukaflex ECO. Det har modtaget gode anmeldelser fra vores kunder, og vi er glade for at kunne vise det frem i større skala på hi Tech & Industry.

Alukaflex ECO giver en fleksibel installation, en høj CPR -brandklasse og en god pris. Alt sammen i et kabel. Den fleksible aluminiumsleder i Alukaflex ECO gør kablet meget bøjeligt, hvilket er praktisk, når du planlægger kabelføring i f.eks. nybyggeri. Yderligere er kablet LSZH og tilbyder en vægtreduktion på op til 48% i forhold til kobberkabler. Så kom og se det selv på messen.

Andre produkter på hi Tech & Industry

Ud over Alukaflex ECO vil du også kunne opleve

  • Alukaflex aluminiumskablet, og føle hvor fleksibelt og let det er
  • Den unikke Alukaflex Connect løsning, der inkluderer Powersafe konnektorer
  • 66 kV fleksibelt kobberkabel til brug i vindmøller og lignende
  • Vores skræddersyede el-distributionsboks – Stackbox
  • Højkvalitets krympe-værktøjer fra Intercable (tidligere Weitkowitz)
  • Og meget mere

Kan du gætte vægtforskellen?

En af de store fordele ved at anvende aluminiumskabler, er den store vægtreduktion. På hi Tech & Industry vil vi teste dine evner til at gætte vægtforskellen på to kabler. Et med aluminiumsleder og et med en traditionel kobberleder. Vi er sikre på at svaret vil overraske dig.

Kom gratis til hi Tech & Industry Scandinavia

Ved at bruge koden hi-20661 når du bestiller din billet til messen, sparer du 100 kr. og kommer dermed gratis ind.

Hent din billet her.

Læs mere om Alukaflex ECO her.