DanCables ApS

Ny skøjtebane i Struer – DanCables leverer kablerne

Der blev arbejdet med detaljerne lige op til åbningen af Struers nye skøjtebane. Efter planen blev den knap 440 m² store skøjtebane på T.W. Jensens Plads åbnet fredag den 11. december 2020. Banen er bygget på en måde, så man kan skøjte rundt om de karakteristiske betonbænke på den nye plads. Hvis blot temperaturen holder sig under 10 grader, vil der være masser af mulighed for udendørs aktivitet.

Det er planen, at den nye skøjtebane skal stå på T.W. Jensens Plads i ca. 3  måneder, men med den nye installation vil det fremover været nemt for Struer Kommune at afholde andre typer af strømkrævende arrangementer på pladsen med assistance fra Struer Energi.

For nørderne eller dem som tænker, hvad mon det kræver at etablere sådan en skøjtebane

DanCables har leveret kabler til etablering af strømmen til den nye skøjtebane. Der er placeret en transformer tæt på torvet, og Struer Energi har trukket kabler fra den og hen til en samlebrønd tæt på skøjtebanen. I samlebrønden har de installeret vores Powersafe Panel Source tavle udtag. Til forbindelsen mellem samlebrønden og kølemaskinen (der nedkøler skøjtebanen) har vi leveret 3 stk. Alukaflex Connect kabelsæt på 42 meter. Til dette projekt bestod løsningen af 3 faser + Nul + Jord med vores Powersafe Drain og Source stik monteret i hver ende af et 1x120m² fleksibelt gummikabel med aluminiumsleder.

På kølemaskinen er der monteret et Powersafe Panel Drain tavle udtag. Det vil fremover gøre det let, nemt og hurtigt for Struer Kommune at tilkoble og afkoble skøjtebaneanlægget, når det skal i brug eller køres til opmagasinering.

Kontakt os

Hvis du står med et projekt som f.eks. en ny skøjtebane eller andet, og vil høre mere om Alukaflex Connect løsningen, så kan du kontakte os på +45 44 22 30 80. Vi står klar til med råd og vejledning.

Lær mere om Alukaflex Connect her.