Ny Hikvision 3E-serie PoE-switches leverer strøm, hastighed og afstand

  1. marts 2017     Hikvision – verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger – har frigivet en ny 3E-serie PoE-switches, som byder på PoE-strømforsyning og dataoverførsel over længere afstande via Cat5e UTP-kabel.

 

Den nye Hikvision 3E-serie PoE-switches er udviklet, så den passer til kravene for IP-videoovervågningssystemer og har et samlet PoE-budget på op til 370 watt. Den omfatter 5-, 9-, 16- og 24-port unmanaged og 8-, 16- og 24-port 802.3 af/at webmanaged Layer 2-switches. De unmanaged og managed switches med 16 og 24 porte, der byder på ægte Plug & Play-opsætning og hurtig dataoverførsel, har begge 100/1000 Mbps combo-porte.

 

Det nye Hikvision switch-sortiment, der kan overføre på meget længere afstand (op til 250 meter) i forhold til traditionelle it-switches, anvender en fleksibel strømforsyningstilstand for dynamisk at styre vekslende strømkrav til kameraenheder. Sammen med prioritet af VIP-porte, der sikrer signalstabilitet og videoflow, tilbyder det nye PoE-switch-sortiment fra Hikvision garanti for en stabil levering af overvågning i god kvalitet, især ved overvågningskrav i kritiske og følsomme områder.

 

Sammen med 4 KV-lynbeskyttelse giver en 8-Core PoE-strømforsyning en mere pålidelig strømforsyning og beskyttelse, hvilket sørger for effektiv og pålidelig vedligeholdelsesfri langsigtet drift. Forbedret videooverførselskvalitet gør disse switches til et oplagt valg til CCTV IP-kameraprojekter i mange forskellige markedssektorer.

 

Få flere oplysninger om Hikvisions nye 3E-serie PoE-switches på http://www.hikvision.com/europe/products_777.html

  

 

###

Om Hikvision

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsløsninger. Hikvision, der har branchens største forsknings- og udviklingsteam, bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter til ethvert sikkerhedsbehov. Få flere oplysninger på Hikvisions websted http://www.hikvision.com.

 

Pressekontakt

Cristiana Pana

Cristiana.pana@hikvision.com