Nyt kabelmærke til sektoren for offentlig transport, som overholder EN-45545-2 fuldt ud

Brady Corporations nye B-348-mærke til sektoren for offentlig transport overholder kravene for minimal røg og halogenemission i de allerstrengeste standarder for undergrunds køretøjer til offentlig transport. Mærket, der både kan udskrives i virksomheden og i marken, er en praktisk løsning til producenter på markedet for offentlig transport, som skal opmærke tykke kabler og kabelbundter.

Nem opmærkning af tykke kabler og bundter
Med Brady Corporations B-348-mærke til sektoren for offentlig transport kan virksomheder opmærke tykke kabler og ledningsbundter vha. kabelbindere i busser og toge. Mærket fås i hvidt og gult samt 4 forskellige størrelser. Det er et supplement til Bradys halogenfri B-7641-ledningsmærke med lav røgproduktion, der kan bruges til at opmærke enkelte kabler, inden de monteres.

Komplet overholdelse af standarderne for undergrundstransport
Ligesom B-7641-ledningsmærket overholder B-348-kabelmærket de allerstrengeste standarder for undergrundstransport. Mærket opfylder  kravene om lav røgproduktion og ingen halogenemission, som beskrives i EN-45545-2 om kravene til materialers og komponenters brandegenskaber fuldt ud, inklusive R-22 (indendørs) og R-23 (udendørs) for fareniveau 3. Mærket til sektoren for offentlig transport overholder også British Standard BS6853.

Kan udskrives i virksomheden og i marken
Der kan udskrives store mængder af mærker til sektoren for offentlig transport i virksomheden vha. en bordplaceret printermodel, mens man kan bruge en transportabel Brady-printer i marken til hurtigt at
opmærke uidentificerede kabler med samme slags mærker. Blandt de printere, som er kompatible med
B-348-mærket, er transportable labelprintere som BMP61- og BMP71-printerne samt bordplacerede
systemer som de industrielle BBP12-, BBP33- og BradyPrinter i7100-labelprintere.

Fås prøver