RFID-labels, der kan tilpasses efter behov, og som passer til enhver overflade

Brady Corporation kan designe den optimale løsning med RFID-labels til sporing af aktiver og lagerstyring, som kan passe til enhver overflade. Mulighederne for tilpasning inkluderer valg af antenner, chips, labelmaterialer, klæbemidler og udskrifter samt mulighed for at tilføje sensorer.

En RFID-label, som er tilpasset netop dit miljø

Brady udnytter al deres viden og kapacitet til at give komplekse brancher unikke løsninger med RFID-labels, som er skræddersyede til deres specifikke anvendelser og miljøer. De RFID-labelkomponenter, der kan tilpasses, inkluderer RFID-antenner, chips, klæbemidler, labelmaterialer til industriel brug, labelfaconen og -farven, labelens fortryk og forprogrammering samt muligheden for at tilføje sensorer. De mange muligheder for tilpasning gør det muligt at ændre RFID-aflæsningsrækkevidden og muliggør anvendelser, hvor der er brug for labels, der kan modstå slid, kemikalier, olie eller udendørs forhold samt sættes fast på både metal- og andre overflader.

Udnyt fordelene ved RFID i ethvert industrielt miljø

Scan og identificer eller find flere artikler på afstand eller en ad gangen tæt på. Fordelene ved RFID inkluderer effektivitetsforbedringer inden for modtagelse, plukning, læsning og forsendelse af artikler, inden for produktion, samling, vedligeholdelse samt sporing, overvågning og evaluering af lagerbeholdningen. Med håndholdte scannere og strategisk placerede faste scannere kan næsten enhver artikel spores automatisk.

En komplet løsning

 

Brady kan levere en komplet løsning, der inkluderer RFID-printere og -scannere, som både kan udskrive og programmeres, til at lave brugertilpassede RFID-labels. Software kan leveres og integreres for at administrere de RFID-baserede processer, som kan inkludere nærhedsregistrering, vedligeholdelses- eller installationsvejledning, forsendelseskontrol, automatisering af lagerets gaffeltrucks eller enkel optælling ved specifikke scannerporte.

Besøg Bradys websteder for at få flere oplysninger >>