BRADY A/S

Få en forbedring af datacentrets oppetid

Hvorvidt en serviceniveauaftale kan opretholdes kan afhænge af, hvor effektiv fejlfindingen i datacentret er. Omhyggelig kontrol af hvert enkelt kabel tager for lang tid, og hvis det forkerte kabel uagtsomt trækkes ud, kan det resultere i, at online butikker, apps eller websteder med transaktioner tages offline. Brady Corporation tilbyder holdbare labels, som er designet til på en driftsikker måde at identificere alle datacentrets kabler, servere, komponenter og racks, så det er slut med gætværk under fejlfindingen.

Effektiv fejlfinding  

At afgøre, hvilket kabel der skal tages ud og erstattes eller sættes i igen, kan være en skræmmende opgave i datacentre. Det er som at finde en bestemt nål i en stak af nåle: En udfordring, som både er tidskrævende og tager hårdt på nerverne, især hvis avancerede applikationer er nede, og de aftalte serviceniveauer er truede.  Forestil dig, at en eller anden tog det forkerte kabel ud, og flere servere gik ned. For at undgå alt dette tilbyder Brady holdbare opmærkningsløsninger, der gør datacentrets teknikere i stand til hurtigt at finde det kabel, de har brug for.

Én enkelt opmærkning 

Bradys holdbare labels med klæbemidler til kurvede og flade overflader sidder godt fast på ethvert kabel og enhver komponent. Derfor vil opmærkningen være på plads, når der er brug for hurtig fejlfinding for at undgå nedetid. Der fås labels i forskellige størrelser og former, så man nemt kan opmærke en hvilken som helst rack, server, komponent samt STP-, UTP- og koaksial-kabler, og Brady tilbyder også en flagformet label, der er designet til minimal kontakt med lyslederkabler og maksimal plads til opmærkningsdata.

Nemt design og udskrivning

Brady Workstation-platformen med apps byder på en lang række funktioner til labeldesign, som dækker stort set ethvert opmærkningsbehov i datacentre. Kabel-, komponent- og racklabels og

endda facilitetsskilte og -opmærkning kan designes på blot få trin. Designene kan nemt sendes til en Brady-labelprinter, så de kan udskrives på stedet, og den nye label kan påsættes med det samme.

Brady tilbyder et datacenterbesøg for at vise den bedste måde til opmærknin

g af kabler, komponenter og racks for at opnå effektiv fejlfinding.

Få en demonstration!

Få vejledningen  (Everything you need to know about complying with the latest TIA-606-C labelling standard)