LAPP Danmark

Korskildeeng 6
2670 Greve
Telefon:
43950000

LAPP Danmark er en af verdens førende leverandører af kabler og elkomponenter til industrien. Med mere end 50 års erfaring, brede tekniske kompetencer og et avanceret produktionsapparat er LAPP en solid samarbejdspartner til virksomheder inden for alle brancher.

LAPP Danmark har et produktsortiment, der spænder over mere end 40.000 artikler. Produkterne består bl.a. af et stort forskelligartet kabelsortiment, kapslinger, automationsprodukter og tilbehør. Inden for kabler har LAPP specialiseret sig i UR og UL kabler til det nordamerikanske og canadiske marked. Dette gælder både styrekabler og datakabler.

I LAPPs produktportefølje findes i dag også en række produkter, der forhandles under egne varemærker. Dette gælder bl.a. ÖLFLEX®, der er verdens første industielt fremstillede industrikabel med farvede ledere. ÖLFLEX® var et af de første kabler, som LAPP Danmark begyndte at importere og i 2013 kunne kablet fejre 50-års jubilæum.

LAPPs varemærker:

Har du spørgsmål til produkterne eller brug for faglig sparring, er du altid velkommen til at sende en mail til kundeservice.dk.mse@lapp.com eller give os et kald på 4395 0000.


Udgivet af LAPP Danmark