Ny administrerende direktør på Lapp Miltronic

Krister Karlsson forlader posten som adm. direktør på Lapp Miltronic, efter 10 år i firmaet. Jyri Kontio, adm. direktør for Lapp Connecto, overtager rollen sammen med hans ansvar som Vice President Cluster Nordic, adm. direktør Lapp Miltronic Sverige og Danmark samt adm. direktør for Lapp Automaatio i Finland.

Krister Karlsson startede hos LAPP 2013. Tidligere har Krister været ansat i chefstillinger i forskellige virksomheder som ABB og Lenze. 2016 tiltrådte han som adm. direktør for Lapp Miltronic Sverige og Danmark, 2021 fik han yderligere ansvaret som adm. direktør for Lapp Automaatio i Finland.

Efter ti fantastiske år hos LAPP er jeg kommet til et sted i livet hvor jeg vil forandre min måde at leve på, og udvikle mig indenfor andre områder end dem jeg møder i mit nuværende arbejde og samtidig få en bedre balance imellem arbejde og privatliv. Jeg er så taknemmelig for min tid hos LAPP. Alle de fantastiske mennesker jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med og alle de udfordringer som har givet mig mulighed for at lære nyt og udvikle mig.” siger Krister Karlsson.

Læs hele pressemeddelelsen her