Wieland Electric 8-port switch UMS 8-4PoE-W forenkler installationen og reducerer omkostningerne for den samlede netværksinstallation.

83-040-1203-0Wieland Electric 8-port switch UMS 8-4PoE-W forenkler installationen og reducerer omkostningerne for den samlede netværksinstallation.

Power over Ethernet reducerer installationsomkostningerne af netværksenheder, der kræver strøm, for eksempel IP-kameraer.

Wieland Electric udvider sit sortiment af industrielle netværksløsninger med Wienet
UMS 8-4PoE-W Ethernet switch. Den har 8 Fast Ethernet-porte, hvoraf 4 er med PoE-funktion.
Den er ideel til netværksenheder, der kræver energi, for eksempel IP-kameraer. Den fælles overførsel af både energi og data på et Ethernet-kabel, forenkler installationen og reducerer omkostningerne for den samlede netværks installation. Forsyningen per PoE-port er op til 15,4 W effekt ved 48VDC ifølge IEEE 802.3af.

wienet UMS 8-4PoE-W kan anvendes i temperaturer fra – 40 °C til + 75 °C og har et robust metalhus (kapslingsklasse IP30) med gode EMC egenskaber. Den redundante 24V/48V DC strømforsyningsindgang med signalrelæ, sikrer pålidelig drift af komplekse industrielle netværk. Ud over wienet UMS 8-4PoE-W, tilbyder Wieland Electric nu også en kompakt “5-port switch” og en 16-port managed switch.

For yderligere information, se: http://www.wieland-electric.com/en/products/network-and-fieldbus-systems

Har du spørgsmål sidder vi klar på telefon: 70 26 66 35