Udendørsbelysning med en fremtid

hql-led-2500lm-840-e27

HQL LED lyskilder fra LEDVANCE
Belysning på offentlige steder ændrer sig: Siden 2015 er det ikke længere lovligt at markedsføre kviksølvglødelamper inden for EU, så der er behov for alternativer. LEDVANCE er kommet med en løsning til kommuner og andre offentlige instanser, hvor udendørsbelysningen kræver vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder: det nemme skift til de nye PARATHOM HQL LED lyskilder.

Uanset om det er vej- eller parkbelysning, som skal udskiftes eller om det er parkeringspladser, gangarealer eller industriområder, som har brug for moderne lyskilder, så øger PARATHOM HQL LED lyskilder effektiviteten og kan tage presset af de kommunale og offentlige budgetter.

Lave omkostninger, mange fordele
HQL LED lyskilderne bruger op til 70% mindre energi end kviksølvdamplamper. To andre store fordele er en meget lang levetid på op til 32.000 timer og lavt behov for vedligeholdelse. Med en E27 sokkel er udskiftningen nem, men de er også VDE-certificeret, har lysstrøm på mellem 2.000 og 6.000 lumen – og så er de særligt velegnede til driftstemperaturområde fra -20 ° C til + 60 ° C grundet deres effektive varmestyring. LEDVANCE garanterer for kvaliteten og giver 5 års garanti på alle PARATHOM HQL LED modeller.

Det kan siges ganske enkelt: Med de nye HQL LED lyskilder vil kommuner og andre offentlige instanser have de helt rigtige LED lyskilder til udendørs brug. Høj lumen, store energi besparelser og nem vedligeholdelse. Budskabet er klart: Den nye æra af LED belysning er også trukket udendørs.

Du kan finde mere information på vores HQL LED-lyskilder på ledvance.dk.