LEDVANCE søger projektsælgere på Sjælland & Fyn og Jylland

Vi søger 2 projektsælgere. En på Sjælland og en til Jylland/Fyn

Er du vores nye salgsorienterede og teknisk funderede kollega til belysningsområdet? Vi søger en projektsælger til vores projektafdeling, som brænder for salg og rådgivning.

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktiviteter i mere end 140 lande er LEDVANCE en af verdens førende generelle belysningsudbydere til professionelle og forbrugere. Virksomheden er opstået ud af den klassiske belysningsindustri fra OSRAM og markedsfører LED-lyskilder, LED-armaturer, intelligente løsninger til Smart Home samt traditionelle lyskilder.

Hvem er du?

Som person er du kendetegnet ved at være struktureret og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning, og du sætter en ære i at yde førsteklasses support og rådgivning til vores kunder. Opsøgende salg og rådgivning af nye kundeemner vil blive en stor del af hverdagen, hvor det forventes, at du selvstændigt kan håndtere planlægning, gennemførelse og opfølgning af møder.

Dine kvalifikationer

Du brænder for belysningsløsninger. Du har formentlig en uddannelse som el-installatør, ingeniør, elektriker eller lign. Du trives med at arbejde med beregninger og rådgivning inden for en bred pallette af tekniske belysningsløsninger. Det er en fordel, hvis du allerede har opbygget erfaring inden for belysning og salg og er fortrolig med CRM. Du bliver en del af en teknisk og fagligt velfunderet organisation, hvor du vil arbejde med projektsalg til el-installatører, arkitekter, rådgivere og ingeniører.
Det vil være en klar fordel, hvis du har opbygget stærke relationer til el-installatører og rådgivere i Jylland og på Fyn eller Sjælland (alt efter, hvilket af de to jobs, du søger)

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

  • Vedligeholde og udbygge kundeportefølje, herunder planlægge, gennemføre og følge op på kundemøder.
  • Identificere og bearbejde nye kundeemner/projekter.
  • Forestå tilbudsgivning og i samarbejde med vores tilbudsberegner og projektafdeling kalkulere projekter.

Som projektsælger bliver du en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til industri og byggeri samt informationsformidling til arkitekter og rådgivende virksomheder. Du kommer til at arbejde med hele salgsprocessen fra beregning, tilbudsgivning og teknisk support. Du vil til dagligt være tilknyttet vores kontor i Tåstrup.

Hvad kan vi tilbyde

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende belysningsvirksomhed. Du kommer til at arbejde i et udviklingsorienteret miljø, kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling, og hvor samarbejde og brug af hinandens kompetencer er i højsædet.

Du bliver en del af et uformelt og stærkt salgsteam, der lægger vægt på samarbejde, sparring og høj faglighed. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og vi har et rigtigt godt kollegialt miljø med en uformel omgangstone og plads til forskelligheder.

Der tilbydes løn efter kvalifikationer, firmabil, fri telefon, pc samt internetforbindelse.

Er du klar til at tage udfordringen op?

Du er velkommen til at kontakte salgschef Bjarne Eschen på tlf. 4339 9034 eller på mail b.eschen@ledvance.com for yderligere information om jobbet.

Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag til b.eschen@ledvance.com