Teknisk sælger til Wieland Electric A/S

Vi leder efter dig, der kan opbygge og styre et langsigtet kundegrundlag i Jylland.

Wieland Electric udvikler, fremstiller og sælger, elektriske komponenter, herunder netværks løsninger, IIOT, HMI, sikkerhedsrelæer, PLC-systemer samt industriel stik og rækkeklemmer. Vi er en af et førende producenter af stik til installationer. I mere end 100 år har vi været banebrydende pionerer og udviklet innovative løsninger.

Din rolle:

Som et skridt i vores fortsatte investering på det danske marked søger vi nu efter dig, der kan øge vores tilstedeværelse hos vores eksisterende og med nye potentielle kunder. Som vores nye tekniske sælger vil dit primære fokus og ansvar være at opbygge, udvikle og vedligeholde en kundeplatform i Jylland. Dine kunder, både eksisterende og nye potentielle, er hovedsageligt virksomheder, der driver industriel automatisering, maskinproduktion / OEM. Du er ansvarlig for hele salgsprocessen – fra behandling af nye kunder, pleje af eksisterende kunder til tilbud og aftaler.

Du starter fra hjemmekontoret og rapporterer direkte til den salgsansvarlige inden for industrien.

 

Din profil:

Du nyder at arbejde løsningsfokuseret og tæt på kunden – du har en nem måde at oversætte kundernes udfordringer og behov til forretningsmuligheder. Du har en stærk interesse i at udføre bæredygtig forretning og skabe langvarige kundeforhold baseret på tillid.

Din personlighed og holdning vil være afgørende for vores valg af person og også afgørende for, hvor godt du får succes i rollen. Vi leder efter dig, der er konkurrencemindet og selvmotiverende, samt sætter en stolthed i dit arbejde og dine resultater.

  • Har nogle års erfaring med teknisk / komplekst B2B-salg. Erfaring med salg til kundesegmenter inden for industri og automatisering.
  • Har teknisk baggrund og erfaring inden for industri & industriel netværks teknologi.
  • Behersker dansk og engelsk i både tale og skrift. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en stabil, ekspansiv og familieejet virksomhed og en rolle med store elementer af frihed under ansvar. Evnen til at planlægge og styre dit arbejde på egen hånd på en måde, der gør dig vellykket med dit salg.

Hos os vil du gennemgå en god planlagt og rolletilpasset introduktion til virksomheden og vores produkter, alt sammen for at skabe de bedst mulige betingelser for, at du får succes i din nye rolle. Den første del af din introduktion / uddannelse ligger i Vallø, hvorefter du får løbende uddannelse i både Danmark og Tyskland.

 

Ansøgning:

Hvis du passer ind i beskrivelsen ovenfor, vil vi gerne modtage din ansøgning, samt opdateret CV.

Send ansøgning samt opdateret CV til: jesper.andersen@wieland-electric.com

Om Wieland Electric:

Vi er en uafhængig familieejet virksomhed, der med fremragende service gør det muligt for vores kunder at fokusere på deres kernevirksomhed, og ved at handle ansvarligt kan vi levere sikkerhed, kontinuitet og muligheder for vores kunder.

Wieland Electric er kendt for sit omfattende udvalg af klemme, kredsløbsklemmer, industrielle stik, elektriske komponenter, en lang række sikkerhedsrelæer og sikkerhed PLC-systemer. Vi er producenten af ​​verdens største og førende produktsystem af stik til installationer. I mere end 100 år har vi været banebrydende pionerer og udviklet innovative løsninger.

For mere information om os, gå til: http://www.wieland-electric.com