Spar tid vha. automatiseret opmærkning af kabler

Kabler, som er ordentligt opmærkede, er ofte et af kundernes krav. De er også nødvendige for at opnå standardiserede kabelsamlinger og en mere effektiv produktion. Opmærkning af kabler kan imidlertid være meget tidskrævende, ikke mindst hvis det gøres manuelt. Ved at automatisere opmærkningen af kabler kan du både spare tid, opfylde kundernes krav, levere standardiserede samlinger og få en mere effektiv produktion.

Spar tid, og opnå en bedre kvalitet

En manuel proces til opmærkning af kabler kan hurtigt blive til en flaskehals, som sinker produktionen, især når der skal opmærkes store mængder af kabler. Ledningsmærker, labels til omvikling og selvlaminerende labels kan påsættes langt hurtigere vha. udskrivnings- og påsætningssystemer til ledningsmærker og labels. Driftsikre udskrivnings- og påsætningssystemer forbedrer også kvaliteten af kabelopmærkningen, fordi ledningsmærker og labels altid påsættes på præcis den samme måde.

Driftsikre udskrivnings- og påsætningssystemer

Brady Corporation tilbyder driftsikre udskrivnings- og påsætningssystemer til opmærkning med ledningsmærker og labels, som muliggør effektivitetsforbedringer for en række produktionsprocesser. Vha. Wraptor Wire ID Printer Applicator er det f.eks. muligt for virksomhederne automatisk at udskrive og påsætte selvlaminerende kabellabels på få sekunder. Med BBP72 Double Sided Printer kan der udskrives på begge sider af et ledningsmærke samtidig, og påsætning af et ledningsmærke har aldrig været hurtigere end med BSP45 Automated Sleeve Applicator. For at muliggøre optimale effektivitetsforbedringer kan alle udskrivnings- og påsætningssystemer leveres med support af implementeringen og vedligeholdelse på stedet.

Labels og ledningsmærker i høj kvalitet

Brady tilbyder et bredt udvalg af opmærkningsmaterialer i høj kvalitet, inklusive labels til omvikling, selvlaminerende labels og ledningsmærker, der overholder branchestandarderne. Disse labels kan modstå ekstreme forhold, herunder slitage, fugt, brændstoffer, kemikalier, udsættelse for UV-lys og høje temperaturer. Holdbare kvalitetsløsninger til opmærkning skal normalt kun påsættes én gang, og de forbliver intakte og læselige gennem hele produktionsprocessen og på langt sigt, så du ikke behøver spilde din tid med udskiftning af nogen former for kabelopmærkning.

Du kan spare tid og forbedre produktionen ved at automatisere opmærkningen af kabler vha. driftsikre udskrivnings- og påsætningssystemer samt holdbare ledningsmærker og labels. Besøg http://www.bradyeurope.com/wire-automation for at få flere oplysninger.