LEDVANCE A/S

Skab et godt arbejdsmiljø på kontorer og skoler med belysning fra LEDVANCE

 

Intelligente belysningsløsninger til kontorer, mødelokaler, receptionsområder og skoler giver bedre arbejdspladsbelysning og store energibesparelser.


Moderne belysning til kontorer og skoler skal mere end bare oplyse arbejdspladser. Det skal skabe et miljø, hvor medarbejdere og elever føler sig komfortable og kan koncentrere sig om den aktuelle opgave. For at gøre belysning til en værdifuld investering og holde omkostningerne nede skal belysningen styres intelligent og effektivt. Den brede vifte af armaturer, herunder produktfamilierne Panel, Linear og Downlight, opfylder alle de krav, der stilles til moderne belysning: høj lyskvalitet med lav blænding, lav flimmer og høj farveensartethed øger koncentrationen, mens energieffektivitet, nem installation og lave vedligeholdelsesbehov bidrager til økonomiske fordele.

 

IndiviLED-serien (Panel & Linear) leverer høj kvalitet og prisvindende design

IndiviLED armaturfamilien – fås som Panel IndiviLED og Linear IndiviLED – og er kendetegnet ved en meget høj lyskvalitet, der er baseret på et specielt optisk system, der består af mange små “optikker med lys”. Hver enkelt LED har sin egen linse og reflektor, hvilket giver en fremragende anti-blænding (UGR<16) og en perfekt lysfordeling. Det store antal optiske enheder giver ikke kun armaturerne et særligt udseende, men også en særdeles god lyseffekt på 120 lumen pr. Watt. IndiviLED-armaturerne er alle bygget i højkvalitetsaluminium, fås med og uden DALI styring samt med 3-timers nødbelysningsfunktion som tilvalg. For at afspejle den høje kvalitet er der også investeret i designet, som er det prisvindende SCALE-design.

 

De kvadratiske Panel IndiviLED 60×60 armaturer er velegnede til loftmontering og derfor perfekte erstatninger for traditionelle gitterarmaturer. Armaturerne kan monteres i loftet, påbygges eller nedhænges, hvilket giver stor fleksibilitet ved planlægning og installation. Med det robuste metalhus og IK08-certificering er de også oplagte til brug i klasselokaler, hvor der er risiko for slag ved indendørs leg og spil.

Linear IndiviLED-serien er slanke armaturer, der fås som 1,2 m og 1,5 m til overflademontering eller i pendelversioner til nedhængning. Armaturerne kan sammenkobles med op til 20 armaturer, som giver lange baner af lys. Linear IndiviLED fås med eller uden oplys, så kravene til belysning af loftet lettere opnås samtidig med, at der skabes en følelse af naturligt omgivende dagslys. I sammenligning med konventionelle T5 lysstofrør giver de energibesparelser på op til 50 procent.

 

 

Downlights i høj kvalitet

Den nye Downlight UGR19 i Downlight serien giver høj visuel komfort på kontorer og skoler med den effektive anti-blænding (UGR<19), mens den giver energibesparelser på op til 60 procent sammenlignet med armaturer, der bruger konventionelle CFL-lyskilder. Downlight UGR19’s aluminiumshus forbedrer den termiske styring, mens IP54-klassificeringen betyder, at armaturet også kan bruges i fugtige miljøer, som fx overdækkede indgangsområder i kontorbygninger. Installatører drager fordel af en nem værktøjsfri installation med den medfølgende sløjfedåse med enten tre- eller fempolede fjederklemmer.

En virtuel tur på LEDVANCE-standen* giver yderligere information om løsningerne i de forskellige områder (supermarked & mode / åbent kontorlandskab / produktion & lager / hotel & restaurant, parkering og udendørs / HCL-arbejdsområde / bolig). Prøv den virtuelle rundvisning via Google Chrome her. Produkterne kan også findes på ledvance.dk.

 

*Den virtuelle tur på LEDVANCE-standen er en præsentation af standen på Light + Building 2020, som er aflyst.