Roterende label til hurtigere fejlfinding af kabler

At kunne identificere kabler hurtigt kan være yderst vigtigt i datacentre og andre industrielle miljøer. Med Brady Corporations nye roterende label kan brugerne nemt rotere kabellabelen, så dens tryk er synligt fra enhver vinkel, og fejlfinding bliver hurtigere og mere effektiv.

Hurtigere fejlfinding

Bradys nye roterende og selvlaminerende B-427-label kan bruges til at gøre identifikationen af kabler hurtigere, idet dens tryk kan læses fra en hvilken som helst vinkel. Labelen kan roteres omkring et kabel i kraft af et printbart område uden klæbemiddel og et halvgennemsigtigt, selvklæbende laminat, der vikles omkring kablet. At gøre identifikationen af kabler hurtigere kan være yderst vigtigt i forbindelse med fejlfinding og er både en hjælp til at undgå tidsspild og menneskelige fejl som f.eks. at tage et forkert kabel ud.

Holdbare labels, som kan udskrives på stedet

De nye roterende labels er en del af Bradys udvalg af holdbare labels til kabler og komponenter i industrielle miljøer, der sidder godt fast og forbliver læselige, lang tid efter de er blevet påsat. De er nemme at designe vha. Brady Workstation-apps, hvor man kan tilføje tekst, serienummer, stregkode, QR-kode eller andre data, inden de udskrives på en Brady-printer. Kompatible printere inkluderer BBP12, BBP33, BradyPrinter i5100, BradyPrinter i7100, BradyPrinter M611, BMP61 og BMP71.

Komplet support

Ud over holdbare labels, apps til labeldesign og printere kan Brady levere brugertilpassede opmærkningsløsninger via en konsulenttjeneste på stedet. Bradys opmærkningsløsninger fås altid lokalt via et omfattende og globalt netværk af distributører. Når løsningerne er implementerede, står vores kundeservice og tekniske afdeling klar til at svare på eventuelle spørgsmål.

Se labelen i aktion, eller få en gratis prove!