LEDVANCE A/S

Prisbelønnet 60×60 LED-panel giver øget komfort og fleksibilitet

          

 

Udover et flot prisbelønnet armaturdesign, giver LED-panelet i IndiviLED serien en mærkbar forbedret lyskvalitet og fleksibilitet ved valg af montering.

God lyskvalitet
Separate linser og reflektorer styrer lysfordelingen for hver individuelle LED og reducerer blænding (UGR<16) for at øge lyskomforten på kontoret. Den meget gode standardafvigelse af farvetemperaturen (SDCM 3) sikrer et ensartet lys i hele armaturet. Desuden er der lav flimmer med speciel elektronisk forkobling.

Fleksibel montering
Panel IndiviLED® er ikke bare flot design, men også et robust vandalsikret armatur i beskyttelsesklasse IK10. Med forskellige monteringstilbehør kan det samme panel bruges til indbygning, påbygning eller nedhængning. Panel IndiviLED® fås også i sensorversioner og med tilkøb af en Emergency Conversion Box kan panelet bruges til selvstændig nødbelysningsdrift.

IndiviLED armaturdesignet har vundet German Design Award 2019 og omfatter også et liniearmatur, så man kan få matchende armaturer. Super flot løsning til kontormiljøer.

God økonomi
Med LED’er og høj energieffektivitet giver panelet energibesparelser på op til 50% i forhold til armaturer med lysstofrør.

OM PRODUKTET

 Øget lyskomfort med meget lav blænding (UGR<16)

 Robust (IK10) og eksklusivt armaturhus

 Meget god standardafvigelse af farvetemperatur (SDCM 3)

 Høj energieffektivitet (120lm/W)

 Prisvindende produktdesign

 Fleksibel belysningsløsning

 Flere varianter med DALI, sensor samt nødbelysningsfunktion

 

Find armaturet hos din el-grossist

 

Vil du vide mere:

Mød os på El & Teknik, 12.-14. maj 2020, Odense Congress Center, Stand C-4033

Se mere her: ledvance.dk